28dec

Cameraobservatie en veiligheid

Geplaatst op 28 december 2020

Camerasystemen zijn een onmisbare schakel geworden om de veiligheid te vergroten. Iedereen kent de discussies en wat je standpunt ook is, de praktijk is dat er steeds meer gebruik gemaakt wordt van beveiligingstechnieken met camerasystemen. Zo worden camera’s gebruikt om preventief te werken en molest en inbraak te beperken, om tijdig te kunnen reageren op calamiteiten en actie te ondernemen. En ook worden camera- en opnamesystemen gebruikt om situaties achteraf te analyseren en om personen te identificeren.

Wij helpen bedrijven, overheid en instellingen om alle technische, functionele en wettelijke voorwaarden voor een goed camerasysteem op de juiste manier in te vullen. Onze medewerkers zijn tot op het hoogste niveau gecertificeerd voor de advisering, installatie en onderhoud en beschikken daarnaast over veel ervaring. Wij gebruiken de beste software en hardware zodat jouw systeem niet alleen goed werkt maar je ook werkelijk waarde oplevert.

 

"Je kunt het maar een keer goed doen.”Omdat je aanschaf van een camerasysteem direct en maar één keer goed kan doen, zetten wij hoog in op het gebied van kennis en innovatie. De uitdaging zit daarbij in het bedenken van inventieve (infra)structuren en systemen, waarbij betrouwbaarheid en gebruikersgemak voorop staan.

Wij willen onze klanten laten profiteren van hoogstaande technische oplossingen, zonder dat op enig moment de gebruiksvriendelijkheid in het geding komt.

oor de invulling van een camerabeveiligingsplan maken we een 3D-simulatie. Hiermee zorgen we er voor dat vooraf, op basis van een reële visualisatie, alle mogelijke beveiligingsrisico’s en -vragen al in het ontwerp ondervangen zijn. Hierdoor krijg je tijdens de ontwerpfase al een duidelijk beeld wat je na oplevering van een dergelijk systeem kan verwachten.

Vergadersystemen  Katheders  Digitale schoolborden  Social Media Wall  Showverlichting  Professionele audiosystemen  Narrowcasting  Touchscreens  Beamers  Videoconferencing  CCTV 

  • Harm Smidswei 9
  • 9298 RE Kollumerzwaag
  • T0511 - 460 200
  • F0511 - 449 536
  • info@pthgroep.nl