Cameratoezicht en camerabeveiliging

Cameratoezicht draagt bij aan een veiliger omgeving en is niet meer weg te denken uit onze samenleving. Door camerabeveiliging ben je altijd op de hoogte wat er gebeurt op je terrein en rondom jouw pand. Niet minder belangrijk is dat camerabewaking ook een preventieve en afschrikkende werking heeft. Een ander voordeel is dat een camerabewakingssysteem 24 uur per dag, 7 dagen per week actief is, zichtbaar of onzichtbaar.

Cameratoezicht: wat is dat?

Cameratoezicht wordt ook wel camerabewaking, -beveiliging, video observatie of closed-circuit television (CCTV) genoemd. In feite is het het houden van toezicht op een gebouw, gebied of mensen met behulp van bewakingscamera's. De beelden worden bekeken voor controle en toegang, om onraad en strafbare feiten te signaleren en opgeslagen om analyse- en bewijsmateriaal vast te leggen.

Camerabeveiliging implementeren met onze experts

Het ontwerpen en installeren van effectief cameratoezicht is werk voor specialisten. Omdat wij het belangrijk vinden dat onze camerasystemen perfect ontworpen zijn, hebben wij een CCTV-specialist in dienst. Zo zorgen we ervoor dat jij het beste, gedegen onderbouwde advies en ontwerp krijgt.

Omdat iedere situatie uniek is, krijg je bij ons altijd een opmaat advies. Ieder bedrijf of organisatie heeft namelijk haar eigen doel (observatie, verificatie, identificatie), waarbij de lichtomstandigheid altijd anders is. Dit vereist een specifiek type camera, lens en belichting. Ook het juiste videomanagement-, weergave- en opslagsysteem vereist een doordachte keuze. Daarbij is een goed cameraplan en de juiste plaatsing van camera’s essentieel. Om deze redenen hebben we ook gediplomeerde technische (TBV) en installatie specialisten (MBV) in dienst. 

Door de jaren heen hebben wij ruime ervaring opgebouwd in het ontwerpen en installeren van camerasystemen. Niet voor niets zijn wij preferred supplier voor verschillende overheidsinstanties, grote en kleine bedrijven en organisaties wanneer het gaat om cameratoezicht en -beveiliging. Kortom, wij zijn van begin tot eind dé partner voor jouw beveiligingsproject.

Toepassingsmogelijkheden van camerasystemen

Natuurlijk kun je camerasystemen naast winkel-, terrein- en toegangsbewaking ook inzetten voor toegangscontrole, procesbewaking, registratie en opname. Wij leveren verschillende systemen voor cameratoezicht; geschikt voor binnen en buiten, van instap tot high-end. Zelfs maatwerk in de vorm van speciale behuizingen, beugels en kleuren is mogelijk.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wij staan graag voor je klaar. Een verkennend gesprek is altijd mogelijk en verplicht je tot niets. Wij helpen je graag verder. Bel ons op 0511 – 460200 of laat hieronder een bericht achter.

 

Deze site is beveiligd met reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Heb je een vraagstuk op een ander gebied? Wij helpen je graag met onze kennis, kunde en ervaring.
Klik op de button hieronder om andere expertises te bekijken.

Ameland
Inkooporganisatie Pompebled
Hanze University Of Applied Sciences Logo
TRIP Logo NL Zwart RGB
SPOT GRONINGEN Rechts Pos
Logo Tytsjerksteradiel RGB
Logo Blauw Witte Achtergrond
Logo STERTIL BW 72
Windesheim Logo ZG RGB DEF
VRF Logo Blauw
Gem Leeuwarden
Kon.Damstra Groep '20
Logo Pantone 7584 U
Lg Saxion Rgb
Flexsupport Logo (Groot)
Veenstra Fritom
St Vitus Parochiezegel
ELAN Logo Blok Ronding RGB
PCBO Logo Slogan Klein
FVM Logo
JR SH LOGO BL RGB
Liudger (1)
Logo 8KTD Transparant
Neushoorn Leeuwarden
Solidd Liggend
NP3 Info
LOGO CVO FC
Logo CBS De Opdracht
Logo SVPO RGB Algemeen
Noventa (1)