Camerasystemen, toezicht en veiligheid

Camerasystemen zijn een onmisbare schakel geworden om de veiligheid te vergroten. Iedereen kent de discussies en wat je standpunt ook is, de praktijk is dat er steeds meer gebruik gemaakt wordt van beveiligingstechnieken met camerasystemen. Zo worden camera’s gebruikt om preventief te werken en molest en inbraak te beperken, om tijdig te kunnen reageren op calamiteiten en actie te ondernemen. En ook worden camera- en opnamesystemen gebruikt om situaties achteraf te analyseren en om personen te identificeren.

Wij helpen bedrijven, overheid en instellingen om alle technische, functionele en wettelijke voorwaarden voor een goed camerasysteem op de juiste manier in te vullen. Onze medewerkers zijn tot op het hoogste niveau gecertificeerd voor de advisering, installatie en onderhoud en beschikken daarnaast over veel ervaring. Wij gebruiken de beste software en hardware zodat jouw systeem niet alleen goed werkt maar je ook werkelijk waarde oplevert.

"Je kunt het maar een keer goed doen!”

Onlangs kwam één van onze klanten zelf tot de conclusie dat goedkoop duurkoop kan zijn. Na een fors vandalisme-incident rond hun pand wilde hij de beelden van de daders aan de politie geven. Helaas waren de beelden niet bruikbaar omdat de camera's niet op de juiste posities geplaatst waren. Hij concludeerde zelf: "Je kunt het maar één keer goed doen!"

Omdat je aanschaf van een camerasysteem direct goed wilt doen, zetten wij hoog in op het gebied van kennis en innovatie. De uitdaging zit daarbij naast een sluitend ontwerp in het bedenken van inventieve (infra)structuren en systemen, waarbij betrouwbaarheid en gebruikersgemak voorop staan.

Wij willen onze klanten laten profiteren van hoogstaande technische oplossingen, zonder dat op enig moment de gebruiksvriendelijkheid in het geding komt.

Voor de invulling van een camerabeveiligingsplan maken we een 3D-simulatie. Hiermee zorgen we er voor dat vooraf, op basis van een reële visualisatie, alle mogelijke beveiligingsrisico’s en -vragen al in het ontwerp ondervangen zijn. Hierdoor krijg je tijdens de ontwerpfase al een duidelijk beeld wat je na oplevering van een dergelijk systeem kan verwachten.

Wil je meer weten over camera-observatie, toezicht en beveiliging?

Onze gecertificeerde experts staan graag voor je klaar. Een verkennend gesprek is altijd mogelijk en verplicht je tot niets. Wij helpen je graag verder. Bel ons op 0511 – 460200 of neem contact op via de oranje contactbutton hieronder.

Geschreven door Martin de Jong

maandag 28 december 2020

Ameland
Inkooporganisatie Pompebled
Hanze University Of Applied Sciences Logo
TRIP Logo NL Zwart RGB
SPOT GRONINGEN Rechts Pos
Logo Tytsjerksteradiel RGB
Logo Blauw Witte Achtergrond
Logo STERTIL BW 72
Windesheim Logo ZG RGB DEF
VRF Logo Blauw
Gem Leeuwarden
Kon.Damstra Groep '20
Logo Pantone 7584 U
Lg Saxion Rgb
Flexsupport Logo (Groot)
Veenstra Fritom
St Vitus Parochiezegel
ELAN Logo Blok Ronding RGB
PCBO Logo Slogan Klein
FVM Logo
JR SH LOGO BL RGB
Liudger (1)
Logo 8KTD Transparant
Neushoorn Leeuwarden
Solidd Liggend
NP3 Info
LOGO CVO FC
Logo CBS De Opdracht
Logo SVPO RGB Algemeen
Noventa (1)