10 redenen om te kiezen voor digital signage

Analoog adverteren wordt steeds vaker vervangen door zijn digitale tegenhanger. En dat is logisch, want we spenderen veel tijd online. Veel mensen lezen online de krant, raadplegen een website voor snelle informatie of brengen tijd door met het scrollen langs de social media-feed. We willen dat informatie snel toegankelijk is, het liefst met één druk op de knop.

Digital signage – ook wel narrowcasting genoemd - wordt door veel bedrijven ingezet om informatie op een effectieve en eenvoudige manier over te brengen aan hun doelgroep. Voorgeprogrammeerd of real time. Daarom noemen we hieronder tien manieren waarop digital signage jouw bedrijf kan doen groeien.

 

10 redenen om te kiezen voor digital signage voor jouw bedrijf
  1. Het is logisch. Men is gewend naar schermen te kijken voor informatie, waardoor de stap naar digital signage als heel natuurlijk voelt.

  2. Digital signage trekt de aandacht. De schermen die wij installeren zijn stijlvol, modern en hebben een perfecte beeldkwaliteit. Bovendien zit alles wat je nodig hebt in het pakket inbegrepen.

  3. Het is gemakkelijk te bedienen. De software is eenvoudig in te stellen en speelt vanaf dat moment automatisch af, zonder dat daar inzet van personeel voor nodig is.

  4. Je informatie is altijd actueel. Nieuwsactualiteiten en real time data worden getoond op het scherm zodat jouw doelgroep altijd beschikt over actuele gegevens.

  5. Het kan zorgen voor een drastische verlaging in het verbruik van papier en inkt. Dat is beter voor het milieu én bespaart geld. Ledschermen staan bovendien bekend om hun lage energieverbruik.

  6. Je kunt je eigen huisstijl toepassen. Hiermee versterk je de merkbeleving, wat koopgedrag van klanten beïnvloedt.

  7. Medewerkers zijn snel op de hoogte van wat er binnen jouw bedrijf speelt, zonder dat daarover vergaderd hoeft te worden. En als er dan vergaderd moet worden, kunnen teams in een oogopslag zien hoe lang ze nog gebruik kunnen maken van de ruimte, wat de efficiëntie van vergaderingen verhoogt. 

  8. Bezoekers weten gemakkelijk de weg te vinden binnen jouw bedrijf. Bewegwijzering of actuele lesroosters tover je in handomdraai op het scherm.

  9. Je verbetert de bezoekerservaring en vergroot de tevredenheid. Door wachtrijgegevens op digitale borden weer te geven, worden waargenomen wachttijden verkort.

  10. Met digital signage heb je de perfecte plek om jouw product of dienst tentoon te stellen. Op onze schermen kun je jouw product of dienst van alle kanten belichten.

Enthousiast geraakt en wil je meer lezen over digital signage?

Kijk bij onze expertises voor meer informatie.

 

Is jouw bedrijf klaar om over te stappen naar digital signage?

Wij zijn gecertificeerd TDM-dealer. Bel met onze adviseurs op 0511-460200, gebruik de button hieronder of vul het contactformulier in.

Geschreven door Merel Dijkstra

vrijdag 6 augustus 2021

Ameland
Inkooporganisatie Pompebled
Hanze University Of Applied Sciences Logo
TRIP Logo NL Zwart RGB
SPOT GRONINGEN Rechts Pos
Logo Tytsjerksteradiel RGB
Logo Blauw Witte Achtergrond
Logo STERTIL BW 72
Windesheim Logo ZG RGB DEF
VRF Logo Blauw
Gem Leeuwarden
Kon.Damstra Groep '20
Logo Pantone 7584 U
Lg Saxion Rgb
Flexsupport Logo (Groot)
Veenstra Fritom
St Vitus Parochiezegel
ELAN Logo Blok Ronding RGB
PCBO Logo Slogan Klein
FVM Logo
JR SH LOGO BL RGB
Liudger (1)
Logo 8KTD Transparant
Neushoorn Leeuwarden
Solidd Liggend
NP3 Info
LOGO CVO FC
Logo CBS De Opdracht
Logo SVPO RGB Algemeen
Noventa (1)