Digital Signage & Narrowcasting

Digitale schermen worden steeds meer gebruikt als infoschermen voor de weergave van dienstenroosters en route informatie, reclame voor producten en diensten en voor actuele en relevante informatie in restaurants, hotels en winkels.

Met onze oplossingen toon je dat in jouw eigen huisstijl. Deel informatie direct en gemakkelijk op meerdere plekken. Bepaal zelf wanneer jouw informatie getoond wordt. Gebruik templates in jouw eigen huisstijl en maak eenvoudig slides aan. Gebruik jouw eigen afbeeldingen en mediabestanden en vul je slides aan met actueel nieuws van bijvoorbeeld NOS en nu.nl.

Een slide is instelbaar op datum, tijd, dagen of een combinatie van deze mogelijkheden. Maak van vooraf jouw uitzending klaar en toon ze op het moment dat je vooraf inplant.

Snel van start met TDM Signage

Wij gebruiken o.a. TDM signage, een narrowcasting platform dat ontwikkeld is vanuit het oogpunt van gebruiksgemak. Een heldere en overzichtelijke interface zorgt dat je zonder veel studie snel aan de slag kunt. Zodat jouw boodschap in no-time op de schermen staat. Je bepaalt zelf welke informatie je waar, wanneer en naar wie overbrengt.

Niet de kosten, wel de middelen, dankzij Digital Signage As-A-Service

Wij maken het heel gemakkelijk. Met een abonnement op onze Digital Signage oplossing beschik je over een scherm met alles dat nodig is om snel te starten. Je hoeft dit niet zelf aan te schaffen. In ons abonnement is alles inbegrepen in de maandelijkse vergoeding. Wij zorgen voor de installatie en het onderhoud aan de hard- en software, jij zorgt er voor dat jouw boodschap op het scherm gezien wordt.

Narrowcasting in jouw eigen huisstijl

Wij ontwerpen een aantal templates in jouw eigen huisstijl. Dit zijn schermindelingen waar we aandacht hebben besteed aan de leesbaarheid, de kleuren van jouw huisstijl, jouw logo en de plek van afbeeldingen, video’s en bijvoorbeeld nieuws feeds.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wil jij weten welke oplossing het beste past bij jouw organisatie om gericht informatie over te brengen? Wij geven je advies op maat. Bel ons op 0511 – 460200 of vul onderstaand formulier in.

Deze site is beveiligd met reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Heb je een vraagstuk op een ander gebied? Wij helpen je graag met onze kennis, kunde en ervaring.
Klik op de button hieronder om andere expertises te bekijken.

Ameland
Inkooporganisatie Pompebled
Hanze University Of Applied Sciences Logo
TRIP Logo NL Zwart RGB
SPOT GRONINGEN Rechts Pos
Logo Tytsjerksteradiel RGB
Logo Blauw Witte Achtergrond
Logo STERTIL BW 72
Windesheim Logo ZG RGB DEF
VRF Logo Blauw
Gem Leeuwarden
Kon.Damstra Groep '20
Logo Pantone 7584 U
Lg Saxion Rgb
Flexsupport Logo (Groot)
Veenstra Fritom
St Vitus Parochiezegel
ELAN Logo Blok Ronding RGB
PCBO Logo Slogan Klein
FVM Logo
JR SH LOGO BL RGB
Liudger (1)
Logo 8KTD Transparant
Neushoorn Leeuwarden
Solidd Liggend
NP3 Info
LOGO CVO FC
Logo CBS De Opdracht
Logo SVPO RGB Algemeen
Noventa (1)