WTC (Expo) Leeuwarden

  • WTC (Expo) Leeuwarden

Opdrachtgever
WTC (Expo) Leeuwarden

Geleverd
- Audio-/omroepinstallaties
- Narrowcasting (informatievoorziening)
- Besturingstechniek voor diverse zalen

Toelichting
Het WTC (World Trade Center) te Leeuwarden is een modern evenementencomplex waar regelmatig beurzen en evenementen georganiseerd worden. Het is over het algemeen erg moeilijk om in evenementenhallen een verstaanbare omroep te genereren. De luidsprekers die PTH geïnstalleerd heeft, zorgen er echter voor dat iedere omroep altijd verstaanbaar is. Het gehele complex is opgedeeld in diverse zones, zodat er een geselecteerde op- of omroep gemaakt kan worden. Bovendien is de audioinstallatie geschikt voor ontruimingssituaties en het afspelen van achtergrondmuziek.

Naast de congreshallen (WTC Expo) heeft PTH Groep het WTC hotel (Westcord Hotel) ingericht met audiovisuele techniek. De prestigieuze zalen werden door PTH voorzien van de modernste besturingstechniek en projectiesystemen. Daarnaast werd het hotel voorzien van een hoogwaardig narrowcastingsysteem. Hiermee worden de gasten in het hotel continu voorzien van de meest actuele informatie op het gebied van temperatuur-, nieuws- en reserveringsgegevens.

Vergadersystemen  Katheders  Digitale schoolborden  Social Media Wall  Showverlichting  Professionele audiosystemen  Narrowcasting  Touchscreens  Beamers  Videoconferencing  CCTV 

  • Harm Smidswei 9
  • 9298 RE Kollumerzwaag
  • T0511 - 460 200
  • F0511 - 449 536
  • info@pthgroep.nl