30okt

Wireless as a Service (WaaS)

Geplaatst op 30 oktober 2020

Bij Wireless-as-a-Service (WaaS) heb je als eindgebruiker de beschikking over een kwalitatief hoogwaardig draadloos netwerk tegen een vast bedrag per maand. Met dit concept krijgt je zonder een grote investering te doen, de vele voordelen van een professioneel draadloos netwerk. Het beheer en onderhoud van het netwerk wordt bovendien volledig door ons uitgevoerd.

Investering

Een beperkt budget hoeft geen belemmering meer te zijn om te beschikken over een kwalitatief hoogwaardig draadloos netwerk. Wanneer Wireless-as-a-Service toegepast wordt, is er geen investering nodig. Het draadloze netwerk wordt afgenomen als dienst. Een ander voordeel is dat het draadloze netwerk flexibel is en eenvoudig aangepast kan worden aan veranderende gebruikerswensen.

Service

Bij aanschaf van een Wireless as a Service abonnement is service en onderhoud inbegrepen. Op deze manier ben je als gebruiker altijd verzekerd van een optimale draadloze netwerkverbinding.

Beveiliging

Om veilig gebruik te kunnen maken van een draadloos netwerk, is een goede beveiliging van cruciaal belang. Privacygevoelige informatie moet niet op straat komen te liggen. Met een Wireless-as-a-Service abonnement wordt het netwerk volgens de strengste beveiligingseisen ingericht en consequent van updates voorzien. Zo ben je gegarandeerd van beveiliging op het hoogste niveau.

Kwaliteit

Om te garanderen dat het draadloze netwerk optimaal rendeert en de gewenste gebruikerservaring geboden kan worden, zullen we voorafgaand aan de installatie een site survey uitvoeren. Tijdens een site survey worden metingen uitgevoerd waarmee we de locaties in kaart brengen. Op basis daarvan bepalen we het precieze aantal accesspoints dat nodig is om een perfecte dekking te realiseren, welke infrastructuur nodig is en maken we een nauwkeurig plan.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons. Dit kan telefonisch of via de e-mail, maar ook door ons contactformulier in te vullen.

Vergadersystemen  Katheders  Digitale schoolborden  Social Media Wall  Showverlichting  Professionele audiosystemen  Narrowcasting  Touchscreens  Beamers  Videoconferencing  CCTV 

  • Harm Smidswei 9
  • 9298 RE Kollumerzwaag
  • T0511 - 460 200
  • F0511 - 449 536
  • info@pthgroep.nl