Wensink (Zwolle)

  • Wensink (Zwolle)

Opdrachtgever
Wensink/Office Depot

Geleverd
Complete audiovisuele inrichting van presentatie- /trainingzalen

Toelichting
Op verzoek van Office Depot en in overleg met de directie van Wensink heeft PTH een bijzondere audiovisuele configuratie gerealiseerd in het nieuwe hoofdkantoor van Wensink in Zwolle. In de presentatieruimten worden speciale kantelbare motorgestuurde luidsprekers aan weerszijde van de elektrisch bedienbare projectieschermen toegepast. Deze luidsprekers kantelen naar de kijkers/luisteraars zodra de beamer wordt gebruikt. Men hoort het geluid dan als het ware rechtstreeks uit het projectiescherm komen. Tevens kunnen de beide presentatiezalen gekoppeld worden zodat één grote presentatiezaal ontstaat. Uiteraard past de techniek zich dan automatisch aan. Voor de beamers wordt gebruik gemaakt van zogenaamde beamerliften. Als men de beamer niet gebruikt, verdwijnt deze onzichtbaar boven het kunstmatige systeemplafond. Voor de bediening wordt gebruikt gemaakt van een eenvoudig te bedienen preset-besturingssysteem zodat iedere presentator direct kan werken met de audiovisuele apparatuur.

Uitgangspunten bij het ontwerp waren: ‘onzichtbare’ technieken en aandacht voor esthetica en de spreekwoordelijke Mercedes Benz kwaliteit.

Over Wensink
Wensink is op 16 december 1986 voortgekomen uit de privatisering van een vijftal eigen Mercedes-Benz dealerbedrijven (Apeldoorn, Deventer, Harderwijk, Zutphen en Zwolle). Kijk voor meer informatie opwww.wensink.nl.

Vergadersystemen  Katheders  Digitale schoolborden  Social Media Wall  Showverlichting  Professionele audiosystemen  Narrowcasting  Touchscreens  Beamers  Videoconferencing  CCTV 

  • Harm Smidswei 9
  • 9298 RE Kollumerzwaag
  • T0511 - 460 200
  • F0511 - 449 536
  • info@pthgroep.nl