13mei

Video samenwerking op een hoger niveau

Geplaatst op 13 mei 2020

 

 

 

 

 

 

 

 

Meet de Logitech Meetup

Vergader zonder moeite met de Logitech MeetUp, een alles-in-één video vergadercamera met een ultrabrede lens. De MeetUp is speciaal ontworpen voor teams en kleine ruimtes en is een compacte oplossing vol met geavanceerde functies. De camera wordt met slechts één USB kabel verbonden met een computer voor eenvoudige installatie en plug and play video vergaderen.

Door de compacte afmetingen kan de MeetUp eenvoudig geplaatst worden op de tafelstandaard of via de veelzijdige bevestigingsopties bij een scherm opgehangen worden. Zo blijft de ruimte netjes en wordt zichtbare bekabeling geminimaliseerd.

Spreek heldere taal

De eerste vereiste voor natuurlijke gesprekken is ervoor zorgen dat audio en video vooraan in de ruimte overeenstemmen. De RightSound™-technologie optimaliseert de menselijke stem en verbetert de gesprekshelderheid. De beamforming-microfoon zorgt niet alleen voor een natuurlijke stemopname maar regelt tegelijk automatisch luidere en zachtere stemmen en onderdrukt ruis.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Altijd goed in beeld

Dankzij de computervisie van RightSight™ past MeetUp automatisch de camerapositie en zoom aan om personen in de ruimte te vinden en goed in beeld te brengen. In tegenstelling tot systemen die op stemmen reageren en van persoon tot persoon springen, brengt RightSight alle deelnemers in beeld. Zo zorgt deze technologie voor een duidelijker gesprek en betere samenwerking.

Neem contact op met ons verkoopteam

Naast de Logitech MeetUp zijn er tal van mogelijkheden om vergaderruimtes in te richten en te beheren. Ons team van experts kan je helpen de beste oplossing te vinden voor jouw bedrijf of organisatie. Vul het contactformulier in en een accountmanager neemt contact op.

Of bel
Bel nu met PTH Groep op tel. 0511-460 200. Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 8.00 uur tot 17.00 uur.

Vergadersystemen  Katheders  Digitale schoolborden  Social Media Wall  Showverlichting  Professionele audiosystemen  Narrowcasting  Touchscreens  Beamers  Videoconferencing  CCTV 

  • Harm Smidswei 9
  • 9298 RE Kollumerzwaag
  • T0511 - 460 200
  • F0511 - 449 536
  • info@pthgroep.nl