21dec

Vergaderen op afstand

Geplaatst op 21 december 2020

Vergaderen in de huidige coronatijd brengt diverse uitdagingen met zich mee. Bijvoorbeeld dat alle leden niet in één ruimte passen vanwege de 1,5 meter maatregel.

Diverse gemeenten spraken de wens aan ons uit om hybride te kunnen vergaderen vanuit de raadszaal. Zo kunnen raadsleden ook vanaf een andere werkplek deelnemen aan de vergadering. Wij hebben hiervoor een innovatieve oplossing ontwikkelt en recent mochten we dit realiseren bij een tiental gemeenten, waaronder ook Gemeente Achtkarspelen in Buitenpost.

Griffier Renny de Vries liet ons weten dat hun eerste vergadering goed is verlopen door een reactie te sturen aan onze collega Siebrand Kalsbeek: “Bedankt Siebrand, we hebben gisteren onze eerste hybride Teams-overleg gehad en dat verliep prima. De burgemeester was zeer tevreden en dat moest ik ook nog even doorgeven, dus bij deze!”

Met deze innovatieve oplossing kan de volledige raadzaal deelnemen aan digitale vergaderingen met uitstekend beeld en goede verstaanbaarheid. Bovendien voldoet de oplossing aan de regels rondom (digitale) besluitvorming en is de privacy en security goed geregeld.

Nieuwsgierig? Bel snel 0511-460200 of kijk op www.pthgroep.nl. Onze accountmanagers helpen u graag verder.

 

 

Vergadersystemen  Katheders  Digitale schoolborden  Social Media Wall  Showverlichting  Professionele audiosystemen  Narrowcasting  Touchscreens  Beamers  Videoconferencing  CCTV 

  • Harm Smidswei 9
  • 9298 RE Kollumerzwaag
  • T0511 - 460 200
  • F0511 - 449 536
  • info@pthgroep.nl