Wat kan ik met de USB-C verbinding op het Prowise Touchscreen X

De Prowise Touchscreen X (Ten) is het nieuwste scherm van Prowise (2021). Eén van de vernieuwingen die zijn doorgevoerd is een USB-C aansluiting op het scherm.

Een USB-C verbinding zorgt ervoor dat een extern apparaat, zoals een laptop of Chromebook, via één kabel verbonden wordt met je scherm. Je hebt dan de complete functionaliteit van je touchscreen via die ene kabel aangesloten. Bovendien laad je jouw device direct op en is er een netwerkverbinding mogelijk.

De Prowise Ten heeft twee USB-C aansluitingen, één op de voorkant van het scherm. Deze heeft een uitgangsspanning van 60W. Met deze aansluiting kan je bijvoorbeeld je telefoon opladen en zorgt ervoor dat je aangesloten laptop minder snel leeg gaat.

De tweede USB-C aansluiting zit aan de zijkant van het scherm met een uitgangsspanning van 150W. Deze zorgt, naast de complete functionaliteit van video, audio, touch en data, ook dat je laptop wordt opgeladen.

Niet elke USB-C kabel ondersteund alle functies. Laadkabels die geleverd worden bij bijvoorbeeld Apple devices ondersteunen dit niet. Wij kunnen de juiste kabels aanleveren, zodat je alle functies kunt gebruiken via 1 kabel.

Gemeente Ameland
Hanze University Of Applied Sciences - Groningen
Gemeente Leeuwarden
TRIP advocaten en notarissen
Hogeschool Windesheim - Zwolle en Almere
Fries Museum Leeuwarden
Veiligheidsregio Fryslan, Friesland
Veenstra Fritom transport en wegvervoer
Flexsupport ondersteuning voor uitzendbureaus en personeelsdiensten
SPOT Groningen, Stadsschouwburg en Oosterpoort - cultuur, theater en media
Gemeente *KTD, Achtkarspelen en Tytjerksteradiel - Friesland
Hogeschool Saxion
Stertil, heavy duty hefbruggen en laad- en losoplossingen
Fries Verzetsmuseum, Leeuwarden, Friesland
Inkooporganisatie Pompebled onderwijs
JR Shipping specialist in investeringen in scheepvaart
NP3 Galerie en museum voor onderzoekende en experimenterende hedendaagse kunst
Solidd Steel Structures expert in dynamisch belaste, beweegbare en duurzame staalconstructies
Keramiek museum Princessehof, Leeuwarden, Friesland
St Vitus Parochiezegel, kerk
ELAN onderwijsgroep, educatie
PCBO Dantumadeel, Protestants Christelijk Basis Onderwijs
CSG Liudger scholengemeenschap voor voortgezet onderwijs
Neushoorn Leeuwarden, poppodium
CVO Zuid West Friesland, voortgezet en praktijk onderwijs
CBS De Opdracht, Christelijke basis school
SVPO - School voor Persoonlijk Onderwijs
Noventa, scholen voor Christelijk Primair Onderwijs