Wat kan ik met de USB-C verbinding op het Prowise Touchscreen X

De Prowise Touchscreen X (Ten) is het nieuwste scherm van Prowise (2021). Eén van de vernieuwingen die zijn doorgevoerd is een USB-C aansluiting op het scherm.

Een USB-C verbinding zorgt ervoor dat een extern apparaat, zoals een laptop of Chromebook, via één kabel verbonden wordt met je scherm. Je hebt dan de complete functionaliteit van je touchscreen via die ene kabel aangesloten. Bovendien laad je jouw device direct op en is er een netwerkverbinding mogelijk.

De Prowise Ten heeft twee USB-C aansluitingen, één op de voorkant van het scherm. Deze heeft een uitgangsspanning van 60W. Met deze aansluiting kan je bijvoorbeeld je telefoon opladen en zorgt ervoor dat je aangesloten laptop minder snel leeg gaat.

De tweede USB-C aansluiting zit aan de zijkant van het scherm met een uitgangsspanning van 150W. Deze zorgt, naast de complete functionaliteit van video, audio, touch en data, ook dat je laptop wordt opgeladen.

Niet elke USB-C kabel ondersteund alle functies. Laadkabels die geleverd worden bij bijvoorbeeld Apple devices ondersteunen dit niet. Wij kunnen de juiste kabels aanleveren, zodat je alle functies kunt gebruiken via 1 kabel.

 

Ameland
Inkooporganisatie Pompebled
Hanze University Of Applied Sciences Logo
TRIP Logo NL Zwart RGB
SPOT GRONINGEN Rechts Pos
Logo Tytsjerksteradiel RGB
Logo Blauw Witte Achtergrond
Logo STERTIL BW 72
Windesheim Logo ZG RGB DEF
VRF Logo Blauw
Gem Leeuwarden
Kon.Damstra Groep '20
Logo Pantone 7584 U
Lg Saxion Rgb
Flexsupport Logo (Groot)
Veenstra Fritom
St Vitus Parochiezegel
ELAN Logo Blok Ronding RGB
PCBO Logo Slogan Klein
FVM Logo
JR SH LOGO BL RGB
Liudger (1)
Logo 8KTD Transparant
Neushoorn Leeuwarden
Solidd Liggend
NP3 Info
LOGO CVO FC
Logo CBS De Opdracht
Logo SVPO RGB Algemeen
Noventa (1)