Mijn Prowise lift wil niet meer omhoog

Wanneer de lift van het Prowise scherm niet meer omhoog gaat, kun je de instellingen terugzetten. Dit doe je door de lift helemaal naar beneden te laten gaan. Nadat dat gebeurd is, houd je de (omlaag)knop vijf seconden ingedrukt om de lift terug te zetten naar de originele instellingen.

Dit geldt ook voor de tafellift. Breng het scherm naar de tafelstand en druk hierna vijf seconden op de (tafelstand)knop om de lift terug te zetten naar de originele instellingen. Hierna kan het scherm weer terug naar de verticale stand.

In beide gevallen merk je dat jouw instellingen worden opgeslagen doordat de lift extra beweegt.