Touchscreen LED monitoren

Prowise biedt met haar multi-touch screens en presentatiesoftware een ijzersterke presentatie totaaloplossing met vele toepassingen!

Met gepaste trots presenteren we u de nieuwste Prowise 10 punts multi-touchscreens


Met het all-in-one ontwerp creëren we ruimte en mobiliteit voor alle onderwijssituaties.
"Ervaar de kwaliteit en fantastische mogelijkheden voor uw school"

Prowise multi-touchscreen
Gewoon 1 strakke behuizing waarin alles zit wat je nodig hebt: touchscreenbord, pc, geheugen, videokaart, harde schijf en DVD speler. Vandaag de dag geldt ons bord dan ook als de standaard voor het alles-in-een-touchscreenbord. Prowise borden zijn gemaakt om zo lang mogelijk mee te gaan. Onze ontwerpers en technici stellen alles in het werk om ervoor te zorgen dat elk bord met precisie wordt vervaardigd op basis van hoogwaardige componenten. Hierdoor garanderen we een intensief gebruik en een lange levensduur. U kunt het bord dan ook probleemloos 24 uur per dag aan laten staan. We bieden onze klanten niet voor niets een 100% tevredenheidsgarantie.

Prowise touchtafel
De Prowise borden vormen een ijzersterke combinatie met onze liftsystemen. De Prowise Duolift is zo ontworpen dat deze optimaal mobiel inzetbaar is. Net als onze andere liften is de Prowise Duolift elektrisch in hoogte verstelbaar zodat alle gebruikers op de juiste hoogte kunnen werken. Breng interactie aan in iedere gewenste situatie met de Prowise touchtafel. Eenvoudig een prettige leersituatie rondom het bord. Met behulp van ons innovatieve kantelsysteem kunt u de monitor zelfs als tekentafel / touchtafel inzetten. Met een druk op de knop zet de Prowise touchtafel zich in de door u gewenste stand. Daarnaast zijn alle liften voorzien van grote wielen en dient slechts een spanningskabel aangesloten te worden om het complete systeem (bord, lift en pc) operationeel te krijgen.

Prowise mobiele lift
De Prowise mobiele lift is voorzien van grote wielen en er dient slechts een spanningskabel aangesloten te worden om het complete systeem (bord, lift en pc) operationeel te krijgen. Deze voordelen maken dat de lift ideaal is voor zowel klassikaal als adaptief onderwijs. Verplaats uw Prowisebord veilig en eenvoudig met de mobiele lift.

Prowise wandlift
Met de Prowise wandlift kiest u voor een vaste wandmontage. Doordat het bord in hoogte verstelbaar is kiest u de gewenste werkhoogte voor u of uw leerlingen. Alle Prowise liften zijn voorzien van hoogwaardige onderdelen welke aan alle veiligheidseisen voldoen. Een geavanceerd veiligheidssysteem bewaakt continu de goede werking van het liftsysteem. Als een lift onverwachte weerstand krijgt stopt deze onmiddellijk.
 
Prowise 2-in-1 Windows Pro Tablet
Een tablet met geweldige mogelijkheden voor een uitzonderlijk lage prijs. De nieuwe Windows 8.1 Pro Tablet maakt eenvoudig, interactief en adaptief onderwijs mogelijk door middel van de voor-geïnstalleerde Presenter suite. De tablet ondersteunt alle belangrijke onderwijs software zodat de tablet direct inzetbaar is in de klas. Voor specificaties zie bijlage onderaan deze pagina. 

Meer informatie over dit product?

Voor meer informatie over dit product kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Neem contact met ons op!

Vergadersystemen  Katheders  Digitale schoolborden  Social Media Wall  Showverlichting  Professionele audiosystemen  Narrowcasting  Touchscreens  Beamers  Videoconferencing  CCTV 

  • Harm Smidswei 9
  • 9298 RE Kollumerzwaag
  • T0511 - 460 200
  • F0511 - 449 536
  • info@pthgroep.nl