05sep

Tijdelijke collegezaal in danszaal Hanzehogeschool

Geplaatst op 5 september 2019

De Hanzehogeschool Groningen is de grootste hogeschool in het Noorden en al vele jaren een aanbestede en zeer gewaardeerde relatie van PTH Groep. Vanuit hun ambitie om in 2020 een voorbeeldrol te vervullen als het gaat om duurzaamheid worden ook de gebouwen duurzaam gemaakt. Omdat de dansopleiding, die nu in een oud gebouw in de binnenstad van Groningen gehuisvest is, over enkele jaren naar de campus gaat verhuizen is er in aanpassing van de gebouwen nu al rekening gehouden met de danszalen. Eén van de grote zalen, die in de toekomst als danszaal gebruikt gaat worden, wordt tot die tijd ingezet als collegezaal.  PTH Groep heeft op verzoek van de Hanzehogeschool zorg gedragen voor het ontwerp en realisatie van de tijdelijke inrichting. Om apparatuur veilig en flexibel te kunnen plaatsen en in de toekomst de wensen van de dansopleiding in te kunnen vullen heeft PTH Groep een truss-carré geplaatst. In de truss zijn de apparatuur voorzieningen (geluid en projectie) aangebracht en wordt de tijdelijke bekabeling naar een katheder met AMX besturing en centrale apparatuur voor de docent gevoerd. Hierdoor was het niet nodig om in wanden of plafonds te boren en zullen daar bij het plaatsen van de permanente installatie geen beschadiging aan ontstaan.

Zeer tevreden . . .

Zoals bij veel nieuwbouwprojecten hebben wijzigingen op de planning van het bouwproces een grote invloed op de oplevering van de ruimte. Ook hier was dat niet anders en door deze onvoorziene planningswijzigingen resteerde er een korte periode om dit project tijdig te realiseren. Onze opdrachtgever heeft hierbij het volgende opgemerkt: ‘Wij zijn zeer tevreden over PTH Groep. Er is door de uitvoerende medewerkers PTH Groep snel en adequaat gehandeld, juist ook tijdens de afwezigheid van de collega’s van Hanzehogeschool. Hierdoor is ook dit project voor aanvang van het schooljaar tijdig en juist afgerond’.

 

 

 

 

Vergadersystemen  Katheders  Digitale schoolborden  Social Media Wall  Showverlichting  Professionele audiosystemen  Narrowcasting  Touchscreens  Beamers  Videoconferencing  CCTV 

  • Harm Smidswei 9
  • 9298 RE Kollumerzwaag
  • T0511 - 460 200
  • F0511 - 449 536
  • info@pthgroep.nl