Theologische Universiteit (Apeldoorn)

  • Theologische Universiteit (Apeldoorn)

Opdrachtgever
Theologische Universiteit Apeldoorn

Geleverd
Mobiele beamers presentatiezalen en Sanyo beamer kerkzaal

Toelichting
De Theologische Universiteit Apeldoorn is een theologische instelling die met haar onderwijs en onderzoek de voortgang van het Evangelie wil dienen. Dit wordt gedaan door de wetenschappelijke opleiding van aanstaande predikanten en de beoefening van een bijbels-gereformeerde theologie. PTH Groep heeft aan de Theologische Universiteit een aantal mobiele beamers geleverd voor de diverse presentatieruimten.

De Theologische Universiteit Apeldoorn beschikt over een eigen kerkzaal. Deze zaal is door PTH voorzien van een Sanyo beamer met een handmatige telelens voor grootbeeldprojectie op 18 meter afstand. De beelden worden geprojecteerd op een strakke, egale witte muur. Belangrijk was dat de estetische vormgeving van de kerk door de audiovisuele presentatiemiddelen zo weinig mogelijk werd aangetast. Het gebruik van een projectiescherm kon dan ook niet worden toegestaan, omdat de koker dan altijd zichtbaar zou zijn, ook als deze volledig wit was gespoten.

Verder heeft PTH voorin de kerkzaal alle aansluitingen voor PC of laptop en de aansluiting voor het audiosignaal van deze bronnen gecreëerd. De Theologische Universiteit Apeldoorn heeft aangegeven zeer tevreden te zijn over de gang van zaken tijdens en na de installatie.

Vergadersystemen  Katheders  Digitale schoolborden  Social Media Wall  Showverlichting  Professionele audiosystemen  Narrowcasting  Touchscreens  Beamers  Videoconferencing  CCTV 

  • Harm Smidswei 9
  • 9298 RE Kollumerzwaag
  • T0511 - 460 200
  • F0511 - 449 536
  • info@pthgroep.nl