Wij helpen je bij reparaties, updates en onderhoud. Op de deze pagina vind je veel voorkomende vragen en antwoorden. Vul onderstaand formulier in om ons snel en volledig op weg te helpen. Wil je een Prowise/HP Chromebook aanmelden klik dan op onderstaande button.   Meld je HP CHromebook aan voor service

Voer de volgende acties uit, om tijdsverlies en onnodige kosten te voorkomen, voordat je een storing aanmeldt.

  1. Controleer de stroomtoevoer: Controleer of de stekker goed in de apparatuur zit. Controleer of de stekker goed in het stopcontact zit. Controleer als er geen spanning op het apparaat staat of dat wel op het stopcontact staat.
  2. Controleer de kabels: Controleer of alle kabels goed zijn aangesloten en dat er geen losse verbindingen zijn. Zorg ervoor dat de kabels niet beschadigd zijn en dat de connectoren schoon zijn. Probeer eventueel een andere kabel. Controleer of de kabels op de juiste ingangen zijn aangesloten.
  3. Controleer de instellingen: Controleer of de juiste bron is geselecteerd. Controleer, wanneer een apparaat geen geluid weergeeft, of de volumeregeling van de apparatuur en het volume van het bronapparaat (laptop, pc, tablet etc,.) correct is ingesteld. Controleer of de overige instellingen van de apparatuur correct zijn.
  4. Herstart de apparatuur: Probeer de apparatuur opnieuw op te starten. Schakel de apparatuur uit, wacht 20 paar seconden en schakel de apparatuur weer in.
  5. Controleer accu’s en/of batterijen: Sommige apparatuur werkt met accu’s of batterijen. Check of het probleem aan lege accu’s of batterijen kan liggen.
  6. Kijk waar het mogelijk is of je de laatste updates op de apparatuur en je PC of laptop hebt staan. Raadpleeg de handleiding van de apparatuur en de release-notes voor de updates voor instructies over het bijwerken van apparatuur.

Heb je alles gecontroleerd en geeft de apparatuur nog steeds een storing aan? Vul dan onderstaand formulier in.

Storing melden

Vul hier de naam in van jouw bedrijf/school/instelling.
Vul hier de straatnaam van het bezoekadres van jouw bedrijf in.
Vul hier het huisnummer van het bezoekadres van jouw bedrijf in.
Vul hier de postcode van het bezoekadres van jouw bedrijf in.
Vul hier de plaats van het bezoekadres van jouw bedrijf in.
Vul hier het telefoonnummer van jouw bedrijf in.
Bevindt het apparaat in storing zich in een specifieke ruimte? Geef dat dan hier aan.


Help ons om jouw storing sneller te verhelpen en voeg een bestand, foto of filmpje van jouw storing toe.
Deze site is beveiligd met reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.
Help ons de gegevens die via dit formulier worden verstuurd te beschermen, en spam te voorkomen.

Is jouw Chromebook of andere portable personal door Prowise geleverd device defect en moet hij gerepareerd worden? Om dat zo snel mogelijk voor je te regelen wil Prowise dat device zelf behandelen. Je kunt daarvoor een RMA melding direct bij hen doen. Dat kan direct via bovenstaande button.

Garantie?
Valt jouw defecte apparaat binnen de garantie? Dan verzorgen we graag de aanspraak en de afhandeling daarop en -van voor jou. Afhankelijk van de garantievoorwaarden van de fabrikant kunnen er kosten met het herstel gemoeid zijn.

Buiten garantie?
Valt jouw defecte apparaat niet meer binnen garantie? Dan helpen wij ook. Wij komen bij je langs, beoordelen of we de apparatuur op locatie kunnen herstellen of dat we het apparaat meenemen voor reparatie.

Prijsopgave
Jouw defecte apparaat wordt onderzocht door onze technische dienst. Wanneer de reparatie meer dan €95,00 excl. BTW kost, krijg je een prijsopgave voor de reparatie. Wanneer je daar akkoord op geeft, wordt jouw apparaat gerepareerd. Onze prijsopgave is 14 dagen geldig. Wanneer er vervangende apparatuur geplaatst is, kun je, wanneer je een SLA hebt afgesloten, daar tijdens deze periode gratis gebruik van maken.

Wil je het defecte apparaat niet meer laten repareren? Dan kan één van onze adviseurs een offerte voor nieuwe apparatuur opstellen. Defecte apparatuur wordt duurzaam door ons verwerkt en wij berekenen dan alleen de onderzoeks-, arbeids- en voorrijkosten. We zorgen voor verantwoorde recycling en verwerken de defecte apparatuur conform ISO14001.

Vervangende apparatuur
Wij stellen tijdelijk een vervangend apparaat ter beschikking wanneer dit nodig en beschikbaar is. Heb je een SLA afgesloten? Dan betaal je daar niets voor tijdens de reparatietijd of de geldigheid van de prijsopgave. We vragen je om binnen de geldigheidstermijn van de prijsopgave/offerte te reageren. De kosten voor gebruik van deze apparatuur worden daarna in rekening gebracht. Wil je de periode voorafgaand aan een nieuwe investering overbruggen met tijdelijke apparatuur? We maken graag een aanbod op maat voor je.

Voorrijkosten 
Onze voorrijkosten voor support en reparatie zijn afhankelijk van afstand. We maken onderscheid tussen de volgende afstanden:

  • 0 tot 50 km
  • 50 tot 120 km
  • boven 120 km

 

Service abonnement - SLA

Heb je een serviceabonnement (SLA) afgesloten? Dan ben je verzekerd van een vaste, supersnelle responstijd bij storingen. En bij een SLA met onderhoud zorgen we er ook voor dat we ieder jaar jouw apparatuur controleren en piekfijn onderhouden. Dit maakt jouw apparatuur betrouwbaarder, levert een langere levensduur op, en je hebt er bovendien geen omkijken naar. Daarbij inbegrepen zijn ook de voorrijkosten, zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van een support- of onderhoudsabonnement? Neem dan contact met ons op, onze adviseurs bespreken dit graag met jou.
Je kan al een support SLA voor minder dan 5 euro per installatie per maand afsluiten!
We factureren ieder jaar aan het begin van het jaar jouw SLA. Stap je halverwege in of sluit je een aanvullende SLA af? Geen probleem, we factureren dan alleen de periode die nog in dat jaar over is. Daarna ontvang je ieder jaar een factuur voor al jouw SLA's. Zo hoef je maar één keer facturen in te boeken en heb je een goed overzicht.

Storing of ondersteuning:
Heb je een storing of heb je ondersteuning nodig? Vul dan direct ons storings- en vragenformulier in.
Indien je meerdere storingen hebt, vul dan per storing een storingsformulier in.

Gemeente Ameland
Hanze University Of Applied Sciences - Groningen
Gemeente Leeuwarden
TRIP advocaten en notarissen
Hogeschool Windesheim - Zwolle en Almere
Fries Museum Leeuwarden
Veiligheidsregio Fryslan, Friesland
Veenstra Fritom transport en wegvervoer
Flexsupport ondersteuning voor uitzendbureaus en personeelsdiensten
SPOT Groningen, Stadsschouwburg en Oosterpoort - cultuur, theater en media
Gemeente *KTD, Achtkarspelen en Tytjerksteradiel - Friesland
Hogeschool Saxion
Stertil, heavy duty hefbruggen en laad- en losoplossingen
Fries Verzetsmuseum, Leeuwarden, Friesland
Inkooporganisatie Pompebled onderwijs
JR Shipping specialist in investeringen in scheepvaart
NP3 Galerie en museum voor onderzoekende en experimenterende hedendaagse kunst
Solidd Steel Structures expert in dynamisch belaste, beweegbare en duurzame staalconstructies
Keramiek museum Princessehof, Leeuwarden, Friesland
St Vitus Parochiezegel, kerk
ELAN onderwijsgroep, educatie
PCBO Dantumadeel, Protestants Christelijk Basis Onderwijs
CSG Liudger scholengemeenschap voor voortgezet onderwijs
Neushoorn Leeuwarden, poppodium
CVO Zuid West Friesland, voortgezet en praktijk onderwijs
CBS De Opdracht, Christelijke basis school
SVPO - School voor Persoonlijk Onderwijs
Noventa, scholen voor Christelijk Primair Onderwijs