13nov

Stadsschouwburg Groningen kiest voor PTH Groep

Geplaatst op 13 november 2020

PTH Groep heeft de aanbesteding voor de Stadsschouwburg van de gemeente Groningen gegund gekregen. In deze aanbesteding zijn de levering, installatie en het onderhoud voor een nieuwe op- en omroepinstallatie opgenomen.

De Stadsschouwburg in Groningen is voor veel mensen het belangrijkste theater van stad en ommeland. Er worden veel tv-producties opgenomen. En artiesten uit binnen- en buitenland voelen zich er thuis, mede omdat het publiek zo dicht op het podium zit.

Er is gekozen voor een op een netwerk gebaseerde AVC-installatie (Audio, Video en Control). Hiermee vult de schouwburg al haar eisen en wensen in. Bovendien is de schouwburg hiermee voorbereid op de toekomst. Aanvullende functies kunnen eenvoudig worden toegevoegd.
De installatie is een op software gebaseerd platform dat wordt gebouwd rond een open IT-ecosysteem. De installatie bestaat uit verschillende touchscreens, processors, netwerkcomponenten, versterkers, beeldschermen, luidsprekers, oproepposten en aansluitpunten.

Wij willen de Stadschouwburg Groningen bedanken voor deze mooie opdracht en gaan vol enthousiasme aan het werk.

Vergadersystemen  Katheders  Digitale schoolborden  Social Media Wall  Showverlichting  Professionele audiosystemen  Narrowcasting  Touchscreens  Beamers  Videoconferencing  CCTV 

  • Harm Smidswei 9
  • 9298 RE Kollumerzwaag
  • T0511 - 460 200
  • F0511 - 449 536
  • info@pthgroep.nl