Audiovisuele middelen in de gezondheidszorg

Audiovisuele oplossingen zoals informatieschermen, digitale bewegwijzering, online spreekkamers en ruimte reserveringsystemen zijn onmisbaar in de gezondheidszorg. Ze verbeteren de beleving voor cliënten, patiënten en zorgprofessionals en zorgen ervoor dat processen efficiënter verlopen. Of het nu gaat om een ziekenhuis, verzorgingstehuis, kliniek of andere zorginstelling, onze innovatieve audiovisuele middelen zijn breed inzetbaar, zowel aan de kant van de bezoeker of zorggebruiker, als de kant van het zorgpersoneel. Dankzij onze jarenlange werkervaring, kennis en ISO certificeringen, ben jij bij ons altijd zeker van gebruiksvriendelijke, kwalitatieve en veilige AV systemen ontwikkeld voor de zorg.

Nieuwsgierig wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen?

Narrowcasting, touchscreens en beeldschermen in de zorg

Digital signage, ook wel narrowcasting, wordt ingezet om bezoekers, patiënten en cliënten te voorzien van de juiste informatie. Deze informatieschermen tonen wayfinding, wachttijden, huisregels en actuele berichten. Touchscreens vergemakkelijken het aanmeldproces van een patiënt of cliënt, waarna aanvullende of meer persoonlijke informatie getoond kan worden. Narrowcasting, al dan niet gecombineerd met audio, verbeteren de wachtkamer beleving en zijn sfeermakers in ontspannings- of activiteitenruimtes.

Lees meer over narrowcasting

Hybride installaties; van online consult tot vergaderingen op afstand

Mensen willen tegenwoordig meer betrokken worden in hun zorgproces. De communicatie en verslaggeving verloopt hierbij steeds meer digitaal. Dankzij onze hybride systemen is het mogelijk om een online spreekkamer te creëren met patiënten of cliënten. Een e-consult met een arts kent vele voordelen. Het scheelt reistijd, het is prettig voor mensen die slecht ter been zijn, er zijn geen volle wachtkamers en een overleg is sneller gerealiseerd.

De hybride installaties worden ook ingezet voor interne trainingen en vergaderingen. Een multidisciplinair overleg kan hierdoor op afstand plaatsvinden, waarbij informatie en beeld op een veilige manier uitgewisseld worden met collega’s of specialisten uit andere regio’s of landen.

Meer informatie over hybride werken


Door gebruik te maken van digitale ruimte reserveringssystemen, ben je altijd verzekerd van een vergaderruimte die past bij je voorkeuren. Zo kun je de actuele bezetting van alle ruimtes zien en reserveer je er één binnen enkele seconden. Gebruik een slimme app of de Outlook roombooking plug-in om altijd en overal vandaan een ruimte te reserveren en dat allemaal volledig AVG-proof. Door deze digitalisering kunnen zorgcollega’s sneller en efficiënter samenwerken, waar vervolgens de cliënt van profiteert. Tijd- en kostenbesparend dus!

Ontdek alle voordelen van roombooking

Waarborg kwaliteit en veiligheid

Kies je voor PTH Groep, dan ben je verzekerd van gebruiksvriendelijke, kwalitatieve en veilige audiovisuele installaties. In projecten werken we nauw samen met de afdelingen ICT, communicatie en facilitaire disciplines. Onze installaties werken intuïtief en zijn niet alleen goed, maar ook veilig. Wij stellen hoge eisen aan wat wij doen. Niet alleen omdat we dat zelf belangrijk vinden, maar ook omdat opdrachtgevers de beste kwaliteit en service verwachten. Wij zijn ISO 9001, ISO 14001, ISO 26000 en VCA gecertificeerd.

Lees meer over onze (ISO) certificeringen

Optimale service en support

Sluit bij je audiovisuele installatie meteen een service abonnement (SLA) af. Hierdoor ben je verzekerd van een vaste, supersnelle responstijd bij storingen. En bij een SLA met onderhoud zorgen we er ook voor dat we ieder jaar jouw apparatuur controleren en piekfijn onderhouden. Is een storing ingewikkelder, of is het apparaat defect? Ook dan bieden we een oplossing.

Meer informatie over service en support

Ontdek de audiovisuele mogelijkheden voor jouw bedrijf in de zorgbranche

Door middel van de juiste technologie, kun jij jouw collega’s, patiënten en cliënten optimaal ontzorgen. Graag verrassen wij je door mee te denken op elk gebied met de best werkende oplossing op locatie.

Bel ons: 0511–460200 of vul onderstaand formulier in.

Deze site is beveiligd met reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.
Ameland
Inkooporganisatie Pompebled
Hanze University Of Applied Sciences Logo
TRIP Logo NL Zwart RGB
SPOT GRONINGEN Rechts Pos
Logo Tytsjerksteradiel RGB
Logo Blauw Witte Achtergrond
Logo STERTIL BW 72
Windesheim Logo ZG RGB DEF
VRF Logo Blauw
Gem Leeuwarden
Kon.Damstra Groep '20
Logo Pantone 7584 U
Lg Saxion Rgb
Flexsupport Logo (Groot)
Veenstra Fritom
St Vitus Parochiezegel
ELAN Logo Blok Ronding RGB
PCBO Logo Slogan Klein
FVM Logo
JR SH LOGO BL RGB
Liudger (1)
Logo 8KTD Transparant
Neushoorn Leeuwarden
Solidd Liggend
NP3 Info
LOGO CVO FC
Logo CBS De Opdracht
Logo SVPO RGB Algemeen
Noventa (1)