Zakelijk

Op steeds meer plekken vind je audiovisuele systemen om op een slimme, effectieve en aantrekkelijke manier informatie over te brengen. Om medewerkers en bezoekers te informeren, soepeler te ontruimen of efficiënter te vergaderen. Onze audiovisuele systemen zijn onder andere toepasbaar in kantoren, bedrijfshallen, showrooms, winkels, wachtkamers of kantines.

Van uitvoering tot oplevering

Onze experts denken met je mee om zo de best passende oplossing te kunnen bieden voor jouw bedrijf. Wij leveren en installeren de apparatuur op locatie. Na oplevering stellen wij een passend onderhoudsplan op waardoor je zo lang mogelijk optimaal gebruik kunt maken van onze systemen.

Compleet ontzorgd

Het is ook mogelijk om onze producten en diensten te gebruiken zonder ze te bezitten. Met onze uitgebreide AV-as-a-Service (AVaaS) heb je nergens omkijken naar. Met AV-as-a-Service (AVaaS) neem je namelijk niet alleen de hardware, maar ook aanvullende dienstverlening af. Kosten voor installatie, support & onderhoud (SLA), updates en vervanging zijn onderdeel van het pakket. Met AV-as-a-Service nemen we je alle zorgen voor de apparatuur uit handen en ben je verzekerd van goed werkende apparatuur.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Samen met jou bespreken we graag welke oplossing naadloos bij jouw organisatie past. Neem vooral contact op voor meer informatie.
Bel ons via: 0511 – 460200 of  gebruik het contactformulier. Klik daarvoor op de knop hier onder.

Ameland
Inkooporganisatie Pompebled
Hanze University Of Applied Sciences Logo
TRIP Logo NL Zwart RGB
SPOT GRONINGEN Rechts Pos
Logo Tytsjerksteradiel RGB
Logo Blauw Witte Achtergrond
Logo STERTIL BW 72
Windesheim Logo ZG RGB DEF
VRF Logo Blauw
Gem Leeuwarden
Kon.Damstra Groep '20
Logo Pantone 7584 U
Lg Saxion Rgb
Flexsupport Logo (Groot)
Veenstra Fritom
St Vitus Parochiezegel
ELAN Logo Blok Ronding RGB
PCBO Logo Slogan Klein
FVM Logo
JR SH LOGO BL RGB
Liudger (1)
Logo 8KTD Transparant
Neushoorn Leeuwarden
Solidd Liggend
NP3 Info
LOGO CVO FC
Logo CBS De Opdracht
Logo SVPO RGB Algemeen