Audiovisuele middelen in én rondom het onderwijs

Ben jij klaar voor alle uitdagingen die het lesgeven, samenwerken, vergaderen en presenteren nu én in de toekomst te bieden heeft? Wij delen onze ervaring en kennis graag met je en denken graag mee over onderwijs-, vergader-, presentatie- en samenwerkingsmogelijkheden voor in en om de school.

Totaal oplossing voor interactief, hybride en veilig onderwijs

Naast het adviseren en installeren van complete audiovisuele oplossingen voor gebruik in de klas met producten zoals touchscreen, beamer, digibord en het hybride klaslokaal, leveren wij ook aanvullende middelen. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan videobellen en online vergaderen met een webcam of een grotere camera oplossing met microfoon en luidsprekers voor Microsoft Teams, Google Meet of Zoom, een geluidsinstallatie voor in de kantine, pauze balsystemen en informatie schermen met roosterinformatie en nieuws. En ook rondom de school helpen we je graag met cameratoezicht, omroepsystemen en mobiele oplossingen.

Onbezorgd en ongestoord lesgeven

Aanvullend zorgen we ook voor support en onderhoud. Dat kan altijd op oproepbasis. Wil je verzekerd zijn van gegarandeerd snelle reactietijden? Dan kun je gebruik maken van ons support- en onderhoudsabonnement. De kern van onderwijs is lesgeven en daarom staat de continuïteit daarvan voorop. Daarom levert ons team van supportmedewerkers, onderhouds- en installatiemonteurs dagelijks ondersteuning bij vragen en zorgen ze voor tijdig onderhoud. Zo voorkomen ze uitval zodat jouw les altijd ongestoord doorgaat. Ook zorgen wij voor de garantieafhandeling namens Prowise en hebben we zelfs reserveonderdelen voor Prowise touchscreens op voorraad. Zo kun je zo snel mogelijk weer door als jouw touchscreen niet doet wat jij ervan verwacht. Loopt er daarmee toch iets mis? Dan zorgen wij voor snel herstel of vervangende apparatuur.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Samen met jou bespreken we graag welke oplossing naadloos bij jouw organisatie past. Neem vooral contact op voor meer informatie. Bel ons direct via: 0511 – 460200 of vul onderstaand formulier in.

Deze site is beveiligd met reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.
Ameland
Inkooporganisatie Pompebled
Hanze University Of Applied Sciences Logo
TRIP Logo NL Zwart RGB
SPOT GRONINGEN Rechts Pos
Logo Tytsjerksteradiel RGB
Logo Blauw Witte Achtergrond
Logo STERTIL BW 72
Windesheim Logo ZG RGB DEF
VRF Logo Blauw
Gem Leeuwarden
Kon.Damstra Groep '20
Logo Pantone 7584 U
Lg Saxion Rgb
Flexsupport Logo (Groot)
Veenstra Fritom
St Vitus Parochiezegel
ELAN Logo Blok Ronding RGB
PCBO Logo Slogan Klein
FVM Logo
JR SH LOGO BL RGB
Liudger (1)
Logo 8KTD Transparant
Neushoorn Leeuwarden
Solidd Liggend
NP3 Info
LOGO CVO FC
Logo CBS De Opdracht
Logo SVPO RGB Algemeen
Noventa (1)