Kunst en Cultuur

Waar mensen bewonderen, leren en verwonderen, helpen wij je om jouw verhaal buitengewoon en gedenkwaardig te maken. Waar artiesten hun programma uitvoeren, helpen wij om er een gedenkwaardige voorstelling van te maken. Waar vormgevers en designers de meest fantastische ontwerpen maken, zetten wij die in het centrum van de aandacht of brengen we die met behulp van audiovisuele techniek tot leven.

Een onvergetelijke ervaring

Samen zorgen wij dat een bezoek aan een museum, theater, voorstelling of expositie een onvergetelijke ervaring wordt. Wij ontwerpen multimediale audiovisuele installaties en integreren geluid, licht, beeld en besturing. Daarnaast zorgen wij voor het beheer en onderhoud. Dat doen we al jarenlang voor een groot aantal enthousiaste opdrachtgevers.

Innovatieve oplossingen

Ons portfolio omvat grote internationale exposities, musea en galerieën, landelijke theaters tot en met kleine intieme tentoonstellingen en podia. Wij realiseren audiovisuele communicatieve oplossingen, permanent en tijdelijk en op maat uitgewerkt voor iedere opdrachtgever. Allemaal hebben ze één ding gemeenschappelijk; innovatieve techniek die onopvallend aanwezig is.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Samen met jou bespreken we graag welke oplossing naadloos bij jouw organisatie past. Neem vooral contact op voor meer informatie.
Bel ons via: 0511 – 460200 of gebruik het contactformulier. Klik daarvoor op de knop hier onder.

Ameland
Inkooporganisatie Pompebled
Hanze University Of Applied Sciences Logo
TRIP Logo NL Zwart RGB
SPOT GRONINGEN Rechts Pos
Logo Tytsjerksteradiel RGB
Logo Blauw Witte Achtergrond
Logo STERTIL BW 72
Windesheim Logo ZG RGB DEF
VRF Logo Blauw
Gem Leeuwarden
Kon.Damstra Groep '20
Logo Pantone 7584 U
Lg Saxion Rgb
Flexsupport Logo (Groot)
Veenstra Fritom
St Vitus Parochiezegel
ELAN Logo Blok Ronding RGB
PCBO Logo Slogan Klein
FVM Logo
JR SH LOGO BL RGB
Liudger (1)
Logo 8KTD Transparant
Neushoorn Leeuwarden
Solidd Liggend
NP3 Info
LOGO CVO FC
Logo CBS De Opdracht
Logo SVPO RGB Algemeen
Noventa (1)