Kerken

Iedere kerk is uniek. Gemeenschappelijk is dat de boodschap over moet komen. In het éne geval gaat het om het gesproken woord of muziek via luidsprekers en ringleiding. In het andere geval betreft het een online dienst met uitzending via streaming, Kerkdienstgemist, kerkomroep, Kerkbeamer of Kerk-TV, een band, beamer presentatie, videoregistratie, opname en online uitzending.

Jarenlange ervaring

Onze specialisten op het gebied van audiovisuele oplossingen in kerken hebben ruim ervaring met het advies voor kerken. Doordat we honderden kerken van dienst mochten zijn, kennen we ook de praktijk als geen ander. Hierdoor zijn we uitstekend in staat om jullie wensen te begrijpen en deze in een flexibel ontwerp en heldere bediening te vertalen.

De kerk in beeld

Ons voorstel is dus nooit zomaar een technische offerte en heeft een goed onderbouwde technische en inhoudelijke achtergrond. Hierdoor krijg je de zekerheid dat ons ontwerp ook daadwerkelijk het resultaat zal opleveren zoals jullie dat voor ogen hebben. Bij talloze kerken hebben wij oplossingen voor het online streamen van diensten en kerk-av; het in beeld brengen van de kerkdienst met camera’s, uitlichten van podiums en geluidsinstallaties met perfecte spraakverstaanbaarheid.

Flexibel en gebruiksvriendelijk

Door het gebruik van onze eigen software ben je verzekerd van bedieningsgemak. Je houdt bovendien de flexibiliteit om in de toekomst uit te breiden of je installatie aan te passen. Samen zorgen we voor de beste indeling van jouw bedieningsscherm. Zo kun je eenvoudig met een touchscreen of een iPad de hele installatie bedienen zonder dat je daar een opleiding of cursus voor hoeft te volgen.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Samen met jou bespreken we graag welke oplossing naadloos bij jouw organisatie past. Neem vooral contact op voor meer informatie.
Bel ons via: 0511 – 460200 of gebruik het contactformulier. Klik daarvoor op de knop hier onder.

Ameland
Inkooporganisatie Pompebled
Hanze University Of Applied Sciences Logo
TRIP Logo NL Zwart RGB
SPOT GRONINGEN Rechts Pos
Logo Tytsjerksteradiel RGB
Logo Blauw Witte Achtergrond
Logo STERTIL BW 72
Windesheim Logo ZG RGB DEF
VRF Logo Blauw
Gem Leeuwarden
Kon.Damstra Groep '20
Logo Pantone 7584 U
Lg Saxion Rgb
Flexsupport Logo (Groot)
Veenstra Fritom
St Vitus Parochiezegel
ELAN Logo Blok Ronding RGB
PCBO Logo Slogan Klein
FVM Logo
JR SH LOGO BL RGB
Liudger (1)
Logo 8KTD Transparant
Neushoorn Leeuwarden
Solidd Liggend
NP3 Info
LOGO CVO FC
Logo CBS De Opdracht
Logo SVPO RGB Algemeen
Noventa (1)