Winkelwagentje Items: 0 € 0,00

Multi-touchscreens

  • Prowise

Als partner van Prowise bieden wij met onze hoogwaardige multi-touchscreens en web-based Presenter software, een totaaloplossing met vele toepassingen voor zowel de educatieve als zakelijke markt.

Prowise multi-touchscreen
Gewoon 1 strakke behuizing en modulair op te bouwen met een slide-in PC, DVD- of Blu-ray speler. Prowise multi-touchscreens zijn gemaakt om zo lang mogelijk mee te gaan en bij ons krijgt u standaard 5 jaar on-site en 10 jaar continuïteitsgarantie! 

Prowise (wand)liftsysteem
De Prowise multi-touchscreens vormen een ijzersterke combinatie met onze liftsystemen. Naast een vaste opstelling aan de wand, kunt u ook gebruik maken van onze in hoogte verstelbare elektrische (wand)liftsysteem. De (wand)lift is zo ontworpen dat deze voor iedere willekeurige wand geschikt is. Verkrijgbaar in twee uitvoeringen: Duo- en Trio lift.

Prowise trolley
De Prowise trolley is voorzien van grote wielen en een in hoogte verstelbare elektrische lift. Indien uw multi-touchscreen voorzien is van de slide-in PC, dient er maar één spanningskabel aangesloten te worden om het complete systeem operationeel te krijgen. 

Prowise touchtafel trolley
Met behulp van ons innovatieve kantelsysteem kunt u de multi-touchscreen zelfs als teken-of touchtafel inzetten. Met één druk op de knop kunt u de Prowise touchtafel in de door u gewenste stand kantelen. 

Onderscheidend 
- Standaard 5 jaar on-site garantie
- Prowise liften zijn voorzien van hoogwaardige onderdelen welke aan alle veiligheidseisen voldoen. 
- Een geavanceerd veiligheidssysteem bewaakt continu de goede werking van het liftsysteem. 

 

Meer informatie?

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Neem contact met ons op!

Vergadersystemen  Katheders  Digitale schoolborden  Social Media Wall  Showverlichting  Professionele audiosystemen  Narrowcasting  Dialysetrolley  Touchscreens  Beamers  Videoconferencing  CCTV 

  • Harm Smidswei 9
  • 9298 RE Kollumerzwaag
  • T0511 - 460 200
  • F0511 - 449 536
  • info@pthgroep.nl