Multi-touchscreens

  • Prowise

Als partner van Prowise bieden wij met onze hoogwaardige multi-touchscreens en web-based Presenter software, een totaaloplossing met vele toepassingen voor zowel de educatieve als zakelijke markt.

Prowise multi-touchscreen

Gewoon 1 strakke behuizing en modulair op te bouwen met een slide-in PC. Prowise multi-touchscreens zijn gemaakt om zo lang mogelijk mee te gaan en bij ons krijgt u standaard 5 jaar on-site en 10 jaar continuïteitsgarantie! 

Touchscreen uit topsegment

Het Prowise Touchscreen onderscheidt zich niet alleen op het gebied van technische specificaties, kwaliteit, gebruiksgemak en innovatieve oplossingen.

Ook de baanbrekende prijspositionering laten we graag zien. De Prowise-oplossing is voor iedereen betaalbaar. Zonder concessies te doen in kwaliteit, gebruiksgemak of innovatie.

Het Prowise Touchscreen is volledig in eigen beheer ontwikkeld en geproduceerd. Door de hoge klanttevredenheid kan Prowise daarnaast werken met grote volumes. Deze voordelen berekenen we door in de prijs van het Prowise Touchscreen.

Combineer de scherpe aankoopprijs met het laagste uitvalpercentage in de markt, de unieke volledige vijfjarige onsite garantie en service én het lage energieverbruik en je komt tot een ongeëvenaard cost of ownership.

De meest innovatieve en krachtige oplossing voor een baanbrekende prijs! Prachtige referenties bewijzen dat onze unieke aanpak werkt.

Prowise (wand)liftsysteem
De Prowise multi-touchscreens vormen een ijzersterke combinatie met onze liftsystemen. Naast een vaste opstelling aan de wand, kunt u ook gebruik maken van onze in hoogte verstelbare elektrische (wand)liftsysteem. De (wand)lift is zo ontworpen dat deze voor iedere willekeurige wand geschikt is. Verkrijgbaar in drie uitvoeringen.

Prowise  iPro Mobile trolley
De Prowise iPro trolley is voorzien van grote wielen en een in hoogte verstelbare elektrische lift. Indien uw multi-touchscreen voorzien is van de slide-in PC, dient er maar één spanningskabel aangesloten te worden om het complete systeem operationeel te krijgen. 

Prowise iPro liftsystemen zijn van begin af aan ontwikkeld om de veiligste te zijn. Een groot deel van de veiligheid is te danken aan de automatische rem wanneer het scherm uit de laagste positie is. De unieke dubbele veiligheidswielen hebben een automatisch remsysteem waardoor de lift alleen in zijn laagste, en dus stabielste, stand verplaatst kan worden.

Wanneer de lift omhoog of omlaag beweegt worden obstakels herkend door gevoelige sensoren. Bij weerstand stopt hij onmiddellijk.

Ons iPro liftsystemen zijn CE en GS-gecertificeerd.

Prowise iPro Tilt en Toddler trolley
Met behulp van ons innovatieve kantelsysteem kunt u de multi-touchscreen zelfs als teken-of touchtafel inzetten. Met één druk op de knop kunt u de Prowise touchtafel in de door u gewenste stand kantelen. Verkrijgbaar in twee modellen; Prowise iPro Tilt (vanaf middenbouw) en Toddler Lift (speciaal voor kleuters).

Onderscheidend 
- Standaard 5 jaar on-site garantie
- Prowise liften zijn voorzien van hoogwaardige onderdelen welke aan alle veiligheidseisen voldoen. 
- Een geavanceerd veiligheidssysteem bewaakt continu de goede werking van het liftsysteem. 

 

Meer informatie?

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Neem contact met ons op!

Vergadersystemen  Katheders  Digitale schoolborden  Social Media Wall  Showverlichting  Professionele audiosystemen  Narrowcasting  Touchscreens  Beamers  Videoconferencing  CCTV 

  • Harm Smidswei 9
  • 9298 RE Kollumerzwaag
  • T0511 - 460 200
  • F0511 - 449 536
  • info@pthgroep.nl