ISO 27001: Bij PTH Groep maken we serieus werk van informatiebeveiliging!

Als beslisser in de facilitaire, ICT- en directiesector begrijp je ongetwijfeld het grote belang van partners die ervoor zorgen dat jouw bedrijfsgegevens veilig blijven. Fantastisch nieuws: bij ons ben je aan het juiste adres!

Het is absoluut essentieel om de veiligheid van jouw bedrijfsinformatie te waarborgen. Bij PTH Groep begrijpen we dit als geen ander, daarom zijn we ISO 27001-gecertificeerd. Deze wereldwijd erkende certificering staat bekend als dé internationale standaard voor informatiebeveiliging. Het bewijst dat we aantoonbaar aan strenge eisen voldoen en maatregelen treffen om de vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid van gegevens te garanderen.

Wat betekent deze certificering voor jou

Allereerst biedt het je gemoedsrust, omdat je erop kunt vertrouwen dat jouw gevoelige bedrijfsinformatie bij PTH Groep veilig is. Wij doen er alles aan om ongeautoriseerde toegang tot jouw gegevens te voorkomen en de risico's op datalekken tot een minimum te beperken.

Daarnaast laat onze ISO 27001 certificering je zien dat wij informatiebeveiliging serieus nemen en voortdurend streven naar verbetering van onze processen. Dit komt ten goede aan jou als klant, omdat je kunt profiteren van efficiëntere en veiligere audiovisuele oplossingen. Het helpt ons om risico’s te identificeren en proactief maatregelen te nemen. Hierdoor kun jij je richten op jouw kerntaken, met de zekerheid dat jouw audiovisuele systemen in goede handen zijn bij ons.

Wist je dat maar een heel klein percentage bedrijven in Nederland een ISO 27001 certificering heeft? En zelfs binnen de sector van audiovisuele dienstverlening, ICT en automatisering is dat minder dan 1% van alle actieve bedrijven. Ondanks de aandacht voor informatiebeveiliging vanuit onze ministeries en de regelgeving vanuit de EU blijft het behalen van deze prestigieuze standaard zeldzaam. Cybercriminaliteit is de snelst groeiende vorm van misdaad en informatiebeveiliging zal nog nooit zo belangrijk zijn geweest.

In de continu veranderende wereld van cybersecurity en privacy blijven we bij PTH Groep altijd up-to-date. We volgen het nieuws nauwlettend, en blijven up-to-date met actuele trainingen en kennis door samenwerking met specialisten. Bovendien volgens we seminars en raadplegen we externe experts om ervoor te zorgen dat we compliant zijn en blijven.

Wij helpen je en hebben oog voor jouw en onze informatiebeveiliging

PTH Groep heeft al vele gerenommeerde organisaties geholpen met onze veilige audiovisuele oplossingen, dankzij onze ISO 27001 certificering. Enkele voorbeelden hiervan zijn verschillende gemeentes, veiligheidsregio’s en diverse onderwijsinstellingen die ook de privacy en informatiebescherming van hun leerlingen, studenten en medewerkers belangrijk vinden. Ook organisaties zoals woningbouwverenigingen, ziekenhuizen en zorginstellingen die te maken hebben met veel persoonsdata vertrouwen op ons. En jij kunt dat ook doen!

Informatiebeveiliging is van cruciaal belang voor zowel jouw organisatie als onze dienstverlening. Wij begrijpen dit, vandaar dat we ervoor hebben gekozen om ISO 27001 gecertificeerd te zijn. Dit certificaat bewijst dat we voldoen aan strenge beveiligingseisen en maatregelen treffen om jouw gegevens veilig te houden. Bovendien blijven we voortdurend investeren in onze expertise op het gebied van cybersecurity en privacy, zodat we altijd voorbereid zijn op de nieuwste dreigingen.

Mogen wij jou ook van dienst zijn?

Waar wacht je nog op? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jouw bedrijf of organisatie ook kunnen ondersteunen met perfecte audiovisuele oplossingen waarbij de veiligheid van jouw bedrijfsinformatie absolute aandacht heeft!

 

Deze site is beveiligd met reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.
Gemeente Ameland
Hanze University Of Applied Sciences - Groningen
Gemeente Leeuwarden
TRIP advocaten en notarissen
Hogeschool Windesheim - Zwolle en Almere
Fries Museum Leeuwarden
Veiligheidsregio Fryslan, Friesland
Veenstra Fritom transport en wegvervoer
Flexsupport ondersteuning voor uitzendbureaus en personeelsdiensten
SPOT Groningen, Stadsschouwburg en Oosterpoort - cultuur, theater en media
Gemeente *KTD, Achtkarspelen en Tytjerksteradiel - Friesland
Hogeschool Saxion
Stertil, heavy duty hefbruggen en laad- en losoplossingen
Fries Verzetsmuseum, Leeuwarden, Friesland
Inkooporganisatie Pompebled onderwijs
JR Shipping specialist in investeringen in scheepvaart
NP3 Galerie en museum voor onderzoekende en experimenterende hedendaagse kunst
Solidd Steel Structures expert in dynamisch belaste, beweegbare en duurzame staalconstructies
Keramiek museum Princessehof, Leeuwarden, Friesland
St Vitus Parochiezegel, kerk
ELAN onderwijsgroep, educatie
PCBO Dantumadeel, Protestants Christelijk Basis Onderwijs
CSG Liudger scholengemeenschap voor voortgezet onderwijs
Neushoorn Leeuwarden, poppodium
CVO Zuid West Friesland, voortgezet en praktijk onderwijs
CBS De Opdracht, Christelijke basis school
SVPO - School voor Persoonlijk Onderwijs
Noventa, scholen voor Christelijk Primair Onderwijs