Certificeringen

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Wij stellen hoge eisen aan dat wat we doen. Niet alleen omdat we dat zelf belangrijk vinden, maar ook omdat opdrachtgevers de beste kwaliteit en service verwachten.
Daarom zijn wij sinds 2007 lid van de VSI, de Vereniging System Integrators. Een brancheorganisatie voor installerende audiovisuele bedrijven die samen 70% van het marktaandeel in audiovisuele techniek en installatie vertegenwoordigen. De leden voldoen aan hogen eisen op het gebied van deskundigheid en ervaring, onafhankelijkheid en continuïteit.

Naast lidmaatschap van de VSI meten wij onze kwaliteit en toegevoegde waarde ook aan de hand van ISO 9001.

Milieu

Onze milieu- en duurzaamheidsmaatregelen worden geborgd in ISO 14001. Deze certificering sluit daarbij ook aan bij onderwerpen als MVO en circulaire economie en speelt in op het belang om ons milieubeleid te baseren op een goed inzicht in zowel de interne als externe ontwikkelingen en de eisen en verwachtingen van belanghebbenden. 

Duurzaamheid

Via ISO 26000 zorgen wij voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Sinds 2017 werken we onder deze norm en in de afgelopen jaren hebben we op het gebied van duurzaamheid steeds meer stappen genomen. Zo maken we onze bijdrage aan de SDG's zichtbaar, onder andere via SDG impact en zijn we volledig CO2 neutraal. Dat doen we door onze CO2 uitstoot te reduceren en via het Fair Climate Fund, volgens de Gold Standard, te compenseren daar waar we dat niet verder kunnen doen.

 

Meer informatie over ons kwaliteits-, veiligheids- en milieubeleid, onze duurzaamheid en MVO kun je vinden in onze beleidsverklaring.

Ameland
Inkooporganisatie Pompebled
Hanze University Of Applied Sciences Logo
TRIP Logo NL Zwart RGB
SPOT GRONINGEN Rechts Pos
Logo Tytsjerksteradiel RGB
Logo Blauw Witte Achtergrond
Logo STERTIL BW 72
Windesheim Logo ZG RGB DEF
VRF Logo Blauw
Gem Leeuwarden
Kon.Damstra Groep '20
Logo Pantone 7584 U
Lg Saxion Rgb
Flexsupport Logo (Groot)
Veenstra Fritom
St Vitus Parochiezegel
ELAN Logo Blok Ronding RGB
PCBO Logo Slogan Klein
FVM Logo
JR SH LOGO BL RGB
Liudger (1)
Logo 8KTD Transparant
Neushoorn Leeuwarden
Solidd Liggend
NP3 Info
LOGO CVO FC
Logo CBS De Opdracht
Logo SVPO RGB Algemeen
Noventa (1)