PTH Groep: goed samenwerken

Wij zijn PTH Groep: Een team met enthousiaste professionals op het gebied van audiovisuele systemen, ICT, security en besturingstechniek. Wij hebben zelf ook iedere dag te maken met de uitdagingen om goed samen te werken. De uitdagingen die daar op technisch en communicatief vlak mee gemoeid zijn, zorgen er voor dat we op basis van eigen ervaring, ervaring bij klanten en technische know-how de perfecte samenwerkingspartner voor jouw organisatie zijn. Onze diensten bestaan uit advies en ontwerp, levering, installatie en programmering, instructie en training en support en onderhoud. 

Wij willen iedere dag betrokken zijn bij onze opdrachtgevers, bij elkaar en bij de maatschappij om telkens weer te leren, te begrijpen en te groeien omdat jij ertoe doet!

Daarom willen wij daar zijn waar mensen samenkomen om elkaar te ontmoeten, samen te werken, informatie te ontvangen en over te dragen en om te leren. Wij zijn daar graag onderdeel van om zo te begrijpen welke wensen er zijn en welke vragen er leven. Om samen oplossingen te vinden om goed samen te werken. Zodat ontmoeten, werken en leren leuker, beter en makkelijker wordt.

Voor iedere klant en elke opdracht geven wij de volle 100%. Dat doen wij vanuit:

  • De wil en de drive om uit te blinken in wat we doen,
  • Het oog hebben voor elkaar, de klant en de maatschappij;
  • Onze rol als experts met ervaring, kennis en kunde die we inzetten voor ons bedrijf en onze klanten,
  • De wil om ons te blijven ontwikkelen en voortdurend te verbeteren.

Goed samenwerken - goed voor elkaar

De mens staat bij ons centraal, dit geldt voor onze medewerkers en ook voor onze klanten en ketenpartners. Wij treden elkaar met open vizier en vertrouwen tegemoet. Onze organisatie voldoet aan de hoogst denkbare eisen op het gebied van Arbo & veiligheid, Kwaliteit en Milieu waarvoor wij VCA*, ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd zijn. Naast deze eisen volgen wij de internationale richtlijn voor maatschappelijke verantwoordelijkheid van organisaties (ISO 26000) bij het leiden van ons bedrijf.

 

Wij staan voor je klaar

Een team van gedreven vakmensen staat klaar om jou te helpen met jouw nieuwe uitdaging.

Zorg

Zorg

Wil jij de beleving van je cliënten, patiënten en zorgpersoneel optimaliseren? Maak zorgprocessen efficiënter. Ontdek het nut van de inzet van informatieschermen, online spreekkamers, digitale bewegwijzering en andere audiovisuele oplossingen in de zorgsector.

Kerken

Kerken

Komt jouw boodschap over? Wij helpen met audiovisuele oplossingen op het gebied van streaming, online kerkdiensten, KerkTV, geluidsversterking, bediening, camera's en podiumverlichting.

Kunst en cultuur

Kunst en cultuur

Bewonderen, leren en verwonderen; een museumbezoek is een bijzondere ervaring waar wij graag aan bijdragen.

Onderwijs

Onderwijs

Waar mensen samenkomen om te leren en les te geven delen wij onze kennis graag over onderwijs-, presentatie- en vergaderoplossingen voor in en om de school.

Overheid

Overheid

Voor diverse overheidsinstanties zijn wij dé partner voor betrouwbare, innovatieve oplossingen op het gebied van audiovisuele techniek. Onze kennis en ervaring verzekeren je van aandacht voor veiligheid, privacy en de behoeften van jouw organisatie.

Zakelijk

Zakelijk

Goed samenwerken, informatie delen, verbinden via videoconferencing of elkaar ontmoeten op kantoor. Waar mensen samenkomen om elkaar te ontmoeten en te werken helpen wij met oplossingen om goed samen te werken. Zodat ontmoeten, werken en leren leuker, beter en makkelijker wordt.

Ameland
Inkooporganisatie Pompebled
Hanze University Of Applied Sciences Logo
TRIP Logo NL Zwart RGB
SPOT GRONINGEN Rechts Pos
Logo Tytsjerksteradiel RGB
Logo Blauw Witte Achtergrond
Logo STERTIL BW 72
Windesheim Logo ZG RGB DEF
VRF Logo Blauw
Gem Leeuwarden
Kon.Damstra Groep '20
Logo Pantone 7584 U
Lg Saxion Rgb
Flexsupport Logo (Groot)
Veenstra Fritom
St Vitus Parochiezegel
ELAN Logo Blok Ronding RGB
PCBO Logo Slogan Klein
FVM Logo
JR SH LOGO BL RGB
Liudger (1)
Logo 8KTD Transparant
Neushoorn Leeuwarden
Solidd Liggend
NP3 Info
LOGO CVO FC
Logo CBS De Opdracht
Logo SVPO RGB Algemeen
Noventa (1)