MCL Dialyse Centrum Súdhaghe

  • MCL Dialyse Centrum Súdhaghe

 

 

Opdrachtgever
MCL Noorderbreedte te Leeuwarden

Geleverd
10 molestbestendig multimedia trolleys voorzien van: 
- flatscreenmonitor (voor TV, DVD en radiostation weergave) 
- touch-screen bedieningspaneel 
- ingebouwde DVD, CD en MP3-speler

Toelichting
Samen met het MCL Noorderbreedte te Leeuwarden heeft PTH een innovatief concept ontwikkeld voor patiënten die een nierdialyse behandeling moeten ondergaan. Nog nergens ter wereld wordt deze oplossing toegepast. Met recht mag dan ook gesproken worden van een uniek concept. 

In 10 trolleys- welke gebruikt worden voor het serveren van maaltijden en dranken- heeft PTH een molestbestendige flatscreen monitor gebouwd welke gebruikt kan worden om TV en DVD’s en MP3’s en CD’s te bekijken en te beluisteren. Tevens is de trolley voorzien van een eenvoudig te bedienen molestbestendige touchscreen voor bediening van de apparatuur in de nederlandse of een buitenlandse taal. 

Door middel van een pictogram van landenvlag kan de gewenste taal eenvoudig geselecteerd worden. Alleen essentiële bedieningsfuncties zijn in het touchscreen geprogrammeerd zodat het systeem niet ontregeld kan worden. 

Zowel de beeldmonitor als de touchscreen zijn vochtbestendig en eenvoudig te reinigen. 
Door middel van een speciaal cable managementsysteem is iedere trolley te verankeren aan de media vloerzuilen van het dialysecentrum. 

MCL Noorderbreedte en PTH zullen gezamenlijk het gepatenteerde product uitdragen qua marketing, min of meer vergelijkbaar met het Senseo concept (Philips en Sara Lee). 

Vergadersystemen  Katheders  Digitale schoolborden  Social Media Wall  Showverlichting  Professionele audiosystemen  Narrowcasting  Touchscreens  Beamers  Videoconferencing  CCTV 

  • Harm Smidswei 9
  • 9298 RE Kollumerzwaag
  • T0511 - 460 200
  • F0511 - 449 536
  • info@pthgroep.nl