16dec

Liefde op het eerste gezicht!

Geplaatst op 16 december 2020

We komen als PTH Groep op heel veel scholen in het noorden van het land. Grote scholen, kleine scholen, scholen midden in de stad en scholen op het platteland. We adviseren de scholen, bestuurders en ICT-ers. We installeren en onderhouden daar o.a. beamers, luidsprekers en touchscreens en geven instructie en training over de werking van de apparatuur.

Simon Batteram was één van de deelnemers tijdens onze touchscreen training op de prachtige Gearhing primair onderwijs school de Reinbôge in Bantega. Simon is een jonge leerkracht die gewend was te werken met een digibord en een beamer en nu in zijn klas een nieuw touchscreen kreeg. In aanloop naar de plaatsing liet hij hierover enthousiaste berichten horen aan zijn familie en collega’s en bekeek diverse Youtube-filmpjes over de werking.

Na de plaatsing van het touchscreen was het liefde op het eerste gezicht! Vol enthousiasme werden de vele mogelijkheden door hem uitgeprobeerd en toegepast in zijn klas. “Het is allemaal veel scherper en helderder, de gordijnen hoeven niet dicht en het werken met de pennen is veel fijner”, aldus Simon. Hij heeft zijn touchscreen tot op heden elke dag gepoetst, als was het zijn persoonlijk eigendom.

Suzanne Bouma, coördinator bedrijfsvoering OT1 van Gearhing, geeft aan dat de stichting al jaren graag met PTH Groep werkt vanwege het prima advies, onze duidelijke communicatie en snelle service. Ook als het even niet loopt zoals verwacht, ondernemen we daar snel en netjes actie op.

En Simon? Die poetst ondertussen lekker door...

 

Vergadersystemen  Katheders  Digitale schoolborden  Social Media Wall  Showverlichting  Professionele audiosystemen  Narrowcasting  Touchscreens  Beamers  Videoconferencing  CCTV 

  • Harm Smidswei 9
  • 9298 RE Kollumerzwaag
  • T0511 - 460 200
  • F0511 - 449 536
  • info@pthgroep.nl