27feb

Ledscherm Hogeschool Windesheim

Geplaatst op 27 februari 2020

Met meer dan 22.500 studenten en zo’n 2.000 medewerkers in de vestigingsplaatsen Zwolle en Almere is Hogeschool Windesheim één van de grotere HBO-instellingen in Nederland.

Om de zichtbaarheid te vergroten en reclame uitingen te kunnen delen met het vele verkeer op de IJsselallee en de langsrijdende treinen, heeft PTH Groep in opdracht van Windesheim een ledscherm aan het T-gebouw van de Campus te Zwolle geplaatst.

Deze werkzaamheden zijn uitgevoerd in samenwerking met de fabrikant. Zij beschikken over jarenlange ervaring in het adviseren, installeren en onderhouden van (outdoor) ledschermen. Naast functionele eisen speelden betrouwbaarheid en duurzaamheid een belangrijke rol in dit project.

De door Windesheim gebruikte player is in de fabriek uitgebreid getest en voorzien van de benodigde monitoring software. Hiermee kan het scherm op afstand worden uitgelezen en worden storingen vroegtijdig gesignaleerd en, indien mogelijk, verholpen. Dit draagt bij aan de duurzaamheidsdoelstellingen van Hogeschool Windesheim. Door deze werkwijze was er sprake van een snelle en probleemloze installatie en is Hogeschool Windesheim de komende jaren verzekerd van een kwalitatief hoogwaardig outdoor ledscherm.

Vergadersystemen  Katheders  Digitale schoolborden  Social Media Wall  Showverlichting  Professionele audiosystemen  Narrowcasting  Touchscreens  Beamers  Videoconferencing  CCTV 

  • Harm Smidswei 9
  • 9298 RE Kollumerzwaag
  • T0511 - 460 200
  • F0511 - 449 536
  • info@pthgroep.nl