20okt

Klinkend resultaat

Geplaatst op 20 oktober 2020

Onze opdrachtgever Prins Claus Conservatorium (onderdeel van Hanzehogeschool) was op zoek naar de mogelijkheid om een mobiel touchscreen te voorzien van externe Genelec luidsprekers. Dit omdat de kwaliteit van het geluid voor studenten en medewerkers van het Prins Claus Conservatorium uiteraard enorm belangrijk is. De gehele opstelling met scherm en luidsprekers wordt op een mobiele en in hoogte verstelbare lift geplaatst en moet robuust, duurzaam en gemakkelijk in gebruik zijn en tegelijkertijd niet in de weg zitten tijdens transport en gebruik.

Dit vroeg om een maatwerkoplossing en dat is precies waar wij bij PTH Groep goed in zijn!

De verrijdbare lift is voorzien van een 55” Prowise touchscreen en een op maat gemaakte beugel waaraan de luidsprekers zijn gemonteerd. Op deze manier is de beeld- en geluidkwaliteit uitstekend, is het geheel prachtig om te zien en zeer gebruiksvriendelijk. Door gebruik te maken van 100% opnieuw te gebruiken materialen is deze maatwerkoplossing ook circulair en duurzaam.

“Een schitterende maatwerkoplossing om uitmuntende geluidskwaliteit op mobiele sets te realiseren”

De opdrachtgever is heel erg tevreden met deze oplossing en wij wensen hen veel kijk- en luisterplezier!

 

Vergadersystemen  Katheders  Digitale schoolborden  Social Media Wall  Showverlichting  Professionele audiosystemen  Narrowcasting  Touchscreens  Beamers  Videoconferencing  CCTV 

  • Harm Smidswei 9
  • 9298 RE Kollumerzwaag
  • T0511 - 460 200
  • F0511 - 449 536
  • info@pthgroep.nl