30mrt

Inspiratiesessies Learn Anywhere

  • PTH Groep Learn Anywhere, Hybride lesgeven zonder gedoe

Geplaatst op 30 maart 2021

Meerdere inspiratiesessies Learn Anywhere gepland!

Hybride lesgeven op scholen begint steeds meer vorm te krijgen. Microsoft Teams en Zoom is in rap tempo het gereedschap bij uitstek geworden.

Onze fabrikanten Epson, Extron, Logitech en Smit Visual hebben de handen ineengeslagen. Uit deze samenwerking is een nieuwe oplossing ontstaan voor hybride lesgeven genaamd Learn Anywhere. Dit concept past naadloos binnen het voortgezet onderwijs, MBO, HBO en de universiteit en is zelfs in de zakelijke markt een uitstekende oplossing voor het samenwerken op afstand.

Dit nieuwe en unieke concept maakt gebruik van alle sterke punten van deze fabrikanten en verenigt projectie, besturing, cameratechniek en whiteboarding. Wij bieden jou de kans om je aan te melden voor een gratis inspiratiesessie (verzorgd door Logitech Nederland). Ook is het mogelijk om de oplossing in real-life te bewonderen en uiteraard is een hybride sessie mogelijk.

Meld je aan voor een Learn Anywhere inspiratiesessie en dan plannen we in overleg met jou een sessie in.

Inspiratiesessie Learn Anywhere bijwonen?

Aanmelden

Vergadersystemen  Katheders  Digitale schoolborden  Social Media Wall  Showverlichting  Professionele audiosystemen  Narrowcasting  Touchscreens  Beamers  Videoconferencing  CCTV 

  • Harm Smidswei 9
  • 9298 RE Kollumerzwaag
  • T0511 - 460 200
  • F0511 - 449 536
  • info@pthgroep.nl