Hulpverlening

PTH Groep mag voor verschillende hulpverleningsdiensten de partner zijn wanneer het gaat om audiovisuele toepassingen in bedrijfskritische omstandigheden.

Onze diensten
Onze dienstverlening beslaat daarbij een breed spectrum van producten, diensten en ondersteuning; van gebouwenbeheersystemen tot digitale presentatiemiddelen en beeldregistratie, vergaderinstallaties en spraak, beeld en data interactie tussen verschillende hulpverleningsdiensten op verschillende locaties. Veel van onze medewerkers zijn uitvoering door verschillende overheidsinstanties gescreend en zijn onder meer gespecialiseerd in de ondersteuning van verschillende klantengroepen op locatie tijdens evenementen en calamiteiten.

Oplossingsgericht
Betrouwbaarheid, gebruiksgemak en snelle responstijden zijn ingrediënten die vanzelfsprekend zijn bij het ontwerp van installaties ten behoeve van hulpdiensten. Bij het ontwerpen van dit soort kritische installaties maken wij dan ook altijd gebruik van een team van experts om tot de optimale mix van apparatuur, installatie en gebruiksgemak te komen. Hierbij worden de functionele wensen van de klant vertaald in een ontwerp waarna onze technische projectmanagers er bij installatie en oplevering er op toezien dat de kwaliteit van alle componenten geborgd is. Ook wanneer er een in nauwe samenhang met de producten en diensten van toeleveranciers op andere functionele gebieden gewerkt wordt. Voor enkele opdrachtgevers leveren wij ook op periodieke basis, aanvullende apparatuur die niet permanent nodig is. Hierbij kunnen wij zowel de apparatuur als de tijdelijke installatie verzorgen en desgewenst ook de bediening voor u verzorgen.

Inspiratiecentrum
In een zeer kort tijdsbestek heeft PTH Groep een inspiratiecentrum van ruim 350 m2 ingericht met verschillende innovatieve technieken op het gebied van presentatietechniek, conferencing, bewaking, streaming, opname en besturing. Wij nodigen u graag uit om ons inspiratiecentrum te bezoeken. Op deze wijze kunt u zelf in een ontspannen sfeer met onze adviseurs van gedachten wisselen en beoordelen, testen en ervaren welke oplossingen  aansluiten bij uw wensen en eisen.

Service & Support bij u op locatie
Naast het adviseren, verkopen, installeren en verhuren van apparatuur, levert PTH Groep ook de nodige nazorg. Uw medewerkers kunnen getraind worden en een jaarlijkse opfriscursus krijgen, wij vullen uw eigen team tijdelijk aan met de inzet van specialisten en we zorgen voor het preventieve onderhoud. Onze afdeling Service & Support voert daarbij periodiek onderhoudswerkzaamheden uit, verzorgt updates en vervangt eventuele kritische onderdelen. Dit maakt uw AV-installatie betrouwbaarder en borgt een probleemloos gebruik en optimaal rendement van uw installatie.

Vergadersystemen  Katheders  Digitale schoolborden  Social Media Wall  Showverlichting  Professionele audiosystemen  Narrowcasting  Touchscreens  Beamers  Videoconferencing  CCTV 

  • Harm Smidswei 9
  • 9298 RE Kollumerzwaag
  • T0511 - 460 200
  • F0511 - 449 536
  • info@pthgroep.nl