11dec

Het iNNOVATORIUM Sneek is zo goed als klaar!

Geplaatst op 11 december 2020

Om je in de veranderende wereld te kunnen handhaven heb je ICT-kennis en vaardigheden nodig die aansluiten op deze tijd. SBO De Súdwester te Sneek stimuleert die vaardigheden en heeft daarvoor een iNNOVATORIUM ontwikkeld en opgezet.
Wij denken altijd graag mee met zulke initiatieven en leverden een bijdrage aan het iNNOVATORIUM met de nieuwste Prowise touchscreens en audiovisuele apparatuur.

Het iNNOVATORIUM richt zich op veranderingen in het onderwijs van de 21e eeuw. De medewerkers inspireren en helpen leerkrachten waarbij de '21st Century Skills' centraal staan. Tijdens een bijeenkomst werken leerlingen, leerkrachten en andere begeleiders praktisch aan deze vaardigheden.

Innovatie staat natuurlijk centraal. Er worden verschillende lesprogramma's aangeboden, die continu doorontwikkeld worden. Programma’s worden afgestemd op de behoefte van de school en de docent waardoor de leerkracht uiteindelijk het verschil maakt.

Vergadersystemen  Katheders  Digitale schoolborden  Social Media Wall  Showverlichting  Professionele audiosystemen  Narrowcasting  Touchscreens  Beamers  Videoconferencing  CCTV 

  • Harm Smidswei 9
  • 9298 RE Kollumerzwaag
  • T0511 - 460 200
  • F0511 - 449 536
  • info@pthgroep.nl