20mrt

Goed samen werken

Geplaatst op 20 maart 2020


Het zijn buitengewone omstandigheden waarin we aan het werk zijn. Opeens valt je agenda leeg en worden afspraken afgezegd, onze planning verandert per minuut en van de ene op de andere dag mag je gebrouwen niet in en even later toch weer wel. Nu de hectiek voorbij is, en de urgente maatregelen genomen zijn, zien we dat we elkaar kunnen complimenteren. Zorgpersoneel heeft flexibel geschakeld en draait ondanks risico's en spanningen vol toewijding pittige diensten, in het onderwijs is er hard gewerkt aan creatieve vormen van lesgeven en ontstaat een versnelling in de digitalisering, kerken streamen hun diensten, bedrijven, overheden en instellingen werken massaal thuis door en dankzij de vele technische middelen en een goede ICT infrastructuur kunnen we met elkaar in contact blijven.

Binnen PTH Groep zijn wij dankbaar voor de uitzonderlijke gemotiveerdheid van ons personeel, iedereen heeft snel geschakeld; werkt gedreven aan het helpen van klanten in de sectoren onderwijs, overheid, zorg en bedrijfsleven en maakt van de nood een kans om op een nieuwe manier samen te werken en te communiceren. Waar scholen sluiten voor leerlingen en studenten ontstaat ruimte om in kleine teams van monteurs extra onderhoud uit te voeren. Vervangingen die in de vakanties gepland stonden, worden naar voren getrokken omdat straks alles weer vol in gebruik genomen moet worden. In bedrijven worden we uitgenodigd om extra schermen te plaatsen en op verschillende plekken wordt nu al nagedacht over hoe er straks, wanneer iedereen weer naar werk en school kan, zoveel mogelijk AV en ICT middelen gereed en betrouwbaar zijn zodat werkruimtes en leslokalen straks volledig inzetbaar zijn.

In het besef dat we er nog lang niet zijn, bedanken wij alle medewerkers en iedereen die met ons mee vooruit kijkt, die meewerkt om met elkaar de schouders onder onze gezamenlijke toekomst te zetten, die helpt om ons land draaiend te houden en die met elkaar positief vooruit wil.

Zoals één van onze dierbare zakenrelaties vorige week uitsprak: PTH Groep; goed samen werken! Wij hebben er vertrouwen in dat wij als samenleving met elkaar vooruit blijven kijken, doe je daar ook aan mee?

We wensen jullie een goed weekend en veel veerkracht toe.

 

 

 

Vergadersystemen  Katheders  Digitale schoolborden  Social Media Wall  Showverlichting  Professionele audiosystemen  Narrowcasting  Touchscreens  Beamers  Videoconferencing  CCTV 

  • Harm Smidswei 9
  • 9298 RE Kollumerzwaag
  • T0511 - 460 200
  • F0511 - 449 536
  • info@pthgroep.nl