Gezondheidszorg

Audiovisuele installaties worden steeds belangrijker binnen de gezondheidszorg. PTH Groep geeft advies, levert de installatie en coördineert de technische  aspecten van de installatie voor u.

Onze diensten
De product dienstcombinaties in de sector gezondheidszorg zijn legio. Hierbij kunt u denken aan patiënt observatiesystemen, narrowcasting, informatie- en bewegwijzeringsystemen, omroepsystemen, OK informatie schermen, medische overdrachtsruimtes, het doorschakelen van beeld en geluid, data- en videoconferentie, het inrichten van medische overdrachtsruimtes, patient kamer informatiesystemen, ziekenhuis TV en vele andere mogelijkheden.

Oplossingsgericht
Onze referenties in de zorg zijn zeer divers en beslaan onder andere: tandartspraktijken, verzorgingshuizen, privé klinieken, ziekenhuizen, thuiszorg instellingen, praktijk- en zorgcentra. Voor iedere klant zorgen wij dat de wensen en verwachtingen door een adviseur zorgvuldig geïnventariseerd worden. Vervolgens worden specialisten in een multidisciplinair team bijeen gebracht om uw wensen te vertalen in een sluitend ontwerp. Dit functionele ontwerp is het uitgangspunt voor ons voorstel en zorgt ervoor dat uw wensen 100% in de uitvoering vertaald worden waardoor u nooit voor verassingen achteraf komt te staan.

Inspiratiecentrum
In een zeer kort tijdsbestek heeft PTH Groep een inspiratiecentrum van ruim 350 m2 ingericht met verschillende innovatieve technieken op het gebied van presentatietechniek, conferencing, bewaking, streaming, opname en besturing. Wij nodigen u graag uit om ons inspiratiecentrum te bezoeken. Op deze wijze kunt u zelf in een ontspannen sfeer met onze adviseurs van gedachten wisselen en beoordelen, testen en ervaren welke oplossingen  aansluiten bij uw wensen en eisen.

Service & Support bij u op locatie
Naast het adviseren, verkopen, installeren en verhuren van apparatuur, levert PTH Groep ook de nodige nazorg.  Uw medewerkers kunnen getraind worden en een jaarlijkse opfriscursus krijgen, we vullen uw eigen team tijdelijk aan met de inzet van specialisten en we zorgen voor het preventieve onderhoud. Onze afdeling Service & Support voert daarbij periodiek onderhoudswerkzaamheden uit, verzorgt updates en vervangt eventuele kritische onderdelen. Dit maakt uw AV-installatie betrouwbaarder en borgt een probleemloos gebruik en optimaal rendement van uw installatie.

Vergadersystemen  Katheders  Digitale schoolborden  Social Media Wall  Showverlichting  Professionele audiosystemen  Narrowcasting  Touchscreens  Beamers  Videoconferencing  CCTV 

  • Harm Smidswei 9
  • 9298 RE Kollumerzwaag
  • T0511 - 460 200
  • F0511 - 449 536
  • info@pthgroep.nl