Digiborden

ActivBoard maakt het verschil!
In primair en voortgezet onderwijs, bij vergaderingen en presentaties; een ActivBoard maakt het verschil. Met de inzet van multimedia en de interactieve mogelijkheden van het bord wordt iedere les, training of presentatie een belevenis. Neem eens een kijkje bij collega's die met het ActivBoard werken.

Onderwijs
Elke les bij de les
Met een ActivBoard in de klas verrijk je je lessen. Je leerlingen nemen de stof beter op en met het gebruik van de eindeloze mogelijkheden van het bord, de software en multimedia maak je de lessen tot een interactieve belevenis. Of je nu lesgeeft in het primair of voortgezet onderwijs, je betrekt je leerlingen op een eigentijdse manier bij de lesstof, waardoor ze met meer affiniteit je les zullen volgen. Neem een kijkje bij jouw onderwijsgroep. Je vindt er de ervaringen van je collega's, handige tips en nog veel meer.

Voor leerkrachten door leerkrachten
Het ActivKlaslokaal wordt ontworpen met didaktisch inzicht. Sinds de introductie van het eerste ActivBoard worden hardware en software ontworpen in samenwerking met onderwijsprofessionals, de mensen die weten waar het over gaat. En dat merk je. De ActivInspire-software heeft bijvoorbeeld al drie keer de prestigieuze World Didac Award voor innovatie gewonnen.

De voordelen van het ActivBoard
Waarom is het ene bord het andere niet? Waarom is een ActivBoard iets heel anders dan een touchscreen? We hebben het op een rijtje gezet, een complete checklist met alle voordelen van het ActivBoard. Ook handig om te gebruiken bij een eventuele vergelijking met andere producten.

SMART Board wereldmarktleider in interactive whiteboard
Wereldwijd kiest men voor het SMART Board interactive whiteboard omdat het helpt energieke presentaties en visueel en dynamisch onderwijs te geven. In 1991 was het het eerste interactieve whiteboard ter wereld. Vandaag is het de wereld marktleider interactive whiteboards. Het SMART Board wordt aangesloten op uw computer en een projector waardoor uw beeldscherm geprojecteerd wordt. U kunt nu iedere computer applicatie bedienen en activeren vanaf het scherm van het SMART Board. Schrijf in digitale inkt en bewaar uw notities voor later. Het beste van alles is dat het SMART Board interactive whiteboard zeer eenvoudig in gebruik is. Als u met een computer kunt werken, kunt u dat ook met een SMART Board interactive whiteboard.

Educatieve oplossingen
Wilt u het maximale halen uit de technologie in het klaslokaal, dan hebt u meer nodig dan het materiaal. SMART biedt onderwijsoplossingen die elk onderdeel van een succesvolle implementatie steunen. Deze oplossingen omvatten content en middelen, professionele ontwikkeling en gemeenschappelijke netwerken, service en support. Wanneer u SMART oplossingen inzet in uw klaslokaal, kunt u rekenen op meer dan alleen geweldige hardware en software. SMART biedt een degelijke set hulpmaterialen en een uitgebreid ondersteuningssysteem om u te helpen uw lessen nog interactiever te maken.

SMART Board interactive whiteboard
Sinds 1991 zet SMART de toon bij het motiveren en activeren van studenten, overal ter wereld. Met een combinatie van een aanraakgevoelige display en een digitale projector die verbonden is met een computer, voegt het SMART Board interactive whiteboard een nieuwe dimensie toe aan de interactiviteit in elk leslokaal.

SMART Notebook software
De collaborative learning software van SMART Notebook verrijkt het leren in het klaslokaal met een breed scala aan onderwijshulpmiddelen. Met meer dan 30 nieuwe functies gaat de nieuwste versie van SMART Notebook software mee met de snelheid van het leren.

Vergadersystemen  Katheders  Digitale schoolborden  Social Media Wall  Showverlichting  Professionele audiosystemen  Narrowcasting  Touchscreens  Beamers  Videoconferencing  CCTV 

  • Harm Smidswei 9
  • 9298 RE Kollumerzwaag
  • T0511 - 460 200
  • F0511 - 449 536
  • info@pthgroep.nl