Scholen- en beroepenmarkt Linde College

Onze collega Eddy verzorgt al vele jaren de presentatie met betrekking tot het beroep accountmanager audiovisuele middelen voor leerlingen die voor een beroepskeuze staan. Op het Linde College in Wolvega wordt daarom jaarlijks een scholen- en beroepenmarkt gehouden.

Keuze voor de toekomst

Hier hebben Eddy en Kay, die bij PTH Groep een leer- en werktraject volgt, de presentatie verzorgd. Naast de inhoudelijk informatie over het vak vertelde Kay over zijn ervaringen gedurende de 8 maanden die hij nu bij ons werkzaam is. PTH Groep is een erkend leer- en werkbedrijf en ziet de scholen- en beroepenmarkt als een schitterende gelegenheid om leerlingen enthousiast te maken voor het werk in onze branche. Naast leer- werkplekken op het gebied van verkoop heeft PTH Groep ook plekken waar leerlingen in de technische uitvoering - het monteren en onderhouden van audiovisuele apparatuur - terecht kunnen.

Druk bezocht

De jaarlijkse scholen- en beroepenmarkt werd goed bezocht door ruim 580 vmbo-leerlingen uit Heerenveen en omgeving. Zij ori├źnteerden zich, vaak samen met hun ouders, op de vele beroepen en vervolgstudies. In drie voorlichtingsrondes presenteerden bedrijven en mbo-opleidingen zich aan de leerlingen, daarnaast konden ze in de aula van het Linde College de informatiemarkt bezoeken. De scholen- en beroepenmarkt is al meer dan 20 jaar een mooie terugkerende activiteit die leerlingen goed helpt bij de voorbereiding op de keuze van de schoolloopbaan van de leerling.

Geschreven door Merel Dijkstra

donderdag 4 maart 2021

Ameland
Inkooporganisatie Pompebled
Hanze University Of Applied Sciences Logo
TRIP Logo NL Zwart RGB
SPOT GRONINGEN Rechts Pos
Logo Tytsjerksteradiel RGB
Logo Blauw Witte Achtergrond
Logo STERTIL BW 72
Windesheim Logo ZG RGB DEF
VRF Logo Blauw
Gem Leeuwarden
Kon.Damstra Groep '20
Logo Pantone 7584 U
Lg Saxion Rgb
Flexsupport Logo (Groot)
Veenstra Fritom
St Vitus Parochiezegel
ELAN Logo Blok Ronding RGB
PCBO Logo Slogan Klein
FVM Logo
JR SH LOGO BL RGB
Liudger (1)
Logo 8KTD Transparant
Neushoorn Leeuwarden
Solidd Liggend
NP3 Info
LOGO CVO FC
Logo CBS De Opdracht
Logo SVPO RGB Algemeen
Noventa (1)