Prowise brengt Teams, Classroom, Meet, YouTube en Netflix naar het Prowise Touchscreen

Prowise brengt Teams, Classroom, Meet, YouTube en Netflix naar het Prowise Touchscreen. Alle touchscreens met update-support worden door het Nederlandse onderwijsbedrijf Prowise voorzien van de laatste versie van het besturingssysteem Prowise Central.

Prowise lanceert de update niet alleen voor het meest recente model het door PTH Groep geleverde Prowise Touchscreen. De software komt in het eerste kwartaal van 2021 ook voor oudere modellen zoals eerder door ons geleverde EntryLine UHD en ProLine+ schermen volledig beschikbaar. Hiermee krijgen die schermen kosteloos de beschikking over nieuwe features, tientallen apps en de laatste privacyvoorschriften.

OTA-updates

Prowise voorziet haar touchscreens minstens 5 jaar lang van de meest actuele software. Het bedrijf bracht deze belofte al eerder in de praktijk door bijvoorbeeld AirPlay, Chromecast en Miracast toe te voegen. De over-the-air (OTA)-updates worden via 100% veilige, lokale en eigen servers naar eindgebruikers verstuurd.

Apps rechtstreeks op touchscreens

Alle door PTH Groep geleverde Prowise touchscreens krijgen na de update de beschikking over een serie aan indrukwekkende (onderwijs)applicaties. Denk hierbij aan Microsoft Office, Outlook Skype, PowerPoint, Teams, Google Meet, Docs, Classroom, Earth, Netflix, YouTube en Zoom. Uniek is het feit dat deze apps volledig draaien op het besturingssysteem van het touchscreen en dat er geen pc-module of externe modules nodig zijn voor gebruik. Met deze apps beschikken eindgebruikers over tal van nieuwe digitale samenwerkingsmogelijkheden zonder dat daarvoor extra investeringen noodzakelijk zijn.

Schrijfvrijheid

Naast een compleet nieuwe en gebruiksvriendelijke interface waar de achtergrondafbeelding volledig te personaliseren is, krijgen de schermen ook de beschikking over de allerlaatste versie van de schrijf- en annotatiesoftware ProNote. Met de speciale directe annotatie-modus kan de gebruiker met een klik op de knop schrijven over iedere invoerbron, website of app. Aantekeningen kunnen direct worden gedeeld of verder worden verrijkt in het whiteboardsoftwarepakket ProNote.

De schermen worden daarnaast voorzien van een speciale Night Mode, waarmee de hoeveelheid uitgestraald blauw licht aanzienlijk vermindert.

 

Wil je meer weten over Prowise touchscreens?

Bij PTH Groep kiezen we al lange tijd voor de touchscreens van Prowise. Dit heeft te maken met de aandacht van Prowise voor kwaliteit, innovatie, privacy en security. 

Bel ons, dan maken we een afspraak zodat we zo snel mogelijk een demo kunnen inplannen en je alle mogelijkheden zelf kunt ervaren. Bel via 0511 – 460200 of neem contact op via de oranje button hieronder.

Geschreven door Martin de Jong

woensdag 20 mei 2020

Ameland
Inkooporganisatie Pompebled
Hanze University Of Applied Sciences Logo
TRIP Logo NL Zwart RGB
SPOT GRONINGEN Rechts Pos
Logo Tytsjerksteradiel RGB
Logo Blauw Witte Achtergrond
Logo STERTIL BW 72
Windesheim Logo ZG RGB DEF
VRF Logo Blauw
Gem Leeuwarden
Kon.Damstra Groep '20
Logo Pantone 7584 U
Lg Saxion Rgb
Flexsupport Logo (Groot)
Veenstra Fritom
St Vitus Parochiezegel
ELAN Logo Blok Ronding RGB
PCBO Logo Slogan Klein
FVM Logo
JR SH LOGO BL RGB
Liudger (1)
Logo 8KTD Transparant
Neushoorn Leeuwarden
Solidd Liggend
NP3 Info
LOGO CVO FC
Logo CBS De Opdracht
Logo SVPO RGB Algemeen
Noventa (1)