Project(ie) PKN

Bedieningsgemak, scherp beeld en hoge geluidskwaliteit. Dat is wat we de PKN Lutjegast hebben kunnen leveren met een volledig nieuwe AV-installatie voor zowel de kerkzaal als de bijzalen.

Hun wens was vooral gericht op verstaanbaarheid, zichtbaarheid en gemak. Onze accountmanager Pieter heeft hier vervolgens een passend advies voor gemaakt. Zo heeft de kerk nu de beschikking over nieuwe schermen, camera's en een nieuwe digitale audio-installatie met bedieningsvriendelijke Kerkaudio iPad-besturing. 

Perfect in beeld

Om ervoor te zorgen dat iedereen vanuit elke hoek de dienst goed mee kan maken, zijn er in de kerkzaal verschillende ledschermen en een grootbeeldprojectiescherm geplaatst. Om kerkdiensten te kunnen opnemen voor mensen thuis, gebruiken ze bij PKN Lutjegast de pan-tilt-zoomcamera's die wij met dit project hebben geïnstalleerd. Deze camera's staan bekend om goede beeldkwaliteit en controle, omdat de camera's wendbaar zijn en te besturen van afstand. Om deze reden zijn pan-tilt-zoomcamera's niet alleen heel goed geschikt voor videoconferencing, maar ook voor camerabeveiliging.

Met één druk op de knop

De IPad- en touchscreenbesturing die we installeerden, stuurt de schermen en audio-installatie in de kerk aan. Met schuifjes op het touchscreen kan men apparaten aan- of uitzetten. Hierdoor hebben de bedieners de controle over beeld en geluid onder hun vingertoppen.

Lovende kritieken

“Technisch installateur Douwe Terpstra heeft fantastisch geholpen en is altijd bereikbaar. Echt fantastische service”, meldde Jakob Jongsma van PKN Lutjegast over onze dienstverlening.
Van vaste kerkgangers kregen we positieve berichten over de audiokwaliteit en ook wij hebben met plezier aan dit project gewerkt!

 

Wil je weten wat wij voor jouw kerk of bedrijf kunnen betekenen op audiovisueel gebied?

Bel onze adviseurs op 0511-460200, druk op de knop hieronder om ons contactformulier in te vullen. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact op met jou.

Geschreven door Merel Dijkstra

maandag 26 juli 2021

Ameland
Inkooporganisatie Pompebled
Hanze University Of Applied Sciences Logo
TRIP Logo NL Zwart RGB
SPOT GRONINGEN Rechts Pos
Logo Tytsjerksteradiel RGB
Logo Blauw Witte Achtergrond
Logo STERTIL BW 72
Windesheim Logo ZG RGB DEF
VRF Logo Blauw
Gem Leeuwarden
Kon.Damstra Groep '20
Logo Pantone 7584 U
Lg Saxion Rgb
Flexsupport Logo (Groot)
Veenstra Fritom
St Vitus Parochiezegel
ELAN Logo Blok Ronding RGB
PCBO Logo Slogan Klein
FVM Logo
JR SH LOGO BL RGB
Liudger (1)
Logo 8KTD Transparant
Neushoorn Leeuwarden
Solidd Liggend
NP3 Info
LOGO CVO FC
Logo CBS De Opdracht
Logo SVPO RGB Algemeen
Noventa (1)