Nieuwe studiolamp voor NHL Stenden

"De combinatie tussen de nieuwste LED-technologie en flexibiliteit die het armatuur biedt, is de reden geweest dat we voor dit armatuur hebben gekozen." Frits van Essen, Lecturer Academie Communication & Creative Business aan NHL Stenden hogeschool

Wij hebben een heel bijzondere studiolamp mogen leveren aan NHL Stenden te Leeuwarden. Het gaat om de ‘Orbiter’ van het bekende studiomerk Arri. Dit is een geheel nieuwe zes-kleurige LED-spot waarvan de eerste in Noord-Nederland nu in Leeuwarden is uitgeleverd. De flexibiliteit van deze nieuwe lamp is ongekend. De hoeveelheid opzetstukken is al enorm en varieert van open lenzen tot gebundelde projectielens (profiel) en van softbox tot drie verschillende domes.

De bediening vindt plaats via een besturingspaneel. Doordat dit paneel via een kabel aangesloten wordt, kan de lamp ook bediend worden wanneer deze opgehangen is. Een andere optie is om de lamp op een vloerstatief te plaatsen. In dat geval kan het besturingspaneel voor directe bediening rechtstreeks in de Orbiter geplaatst worden.

Het verstellen en richten van de studiolamp is heel eenvoudig en gebruiksvriendelijk voor de studenten die met deze lamp hun vaardigheden trainen en opdrachten gaan uitwerken.

‘Juist de combinatie tussen de nieuwste LED-technologie en flexibiliteit die het armatuur biedt, is de reden geweest dat we voor dit armatuur hebben gekozen’ legt Frits van Essen (Lecturer van de Academie Communication & Creative Business aan NHL Stenden hogeschool) uit. ‘Onze studenten kunnen eindeloos variëren en het armatuur biedt naar de toekomst toe ongekende mogelijkheden voor het vastleggen van beeld en kleur.’

Geschreven door Martin de Jong

dinsdag 8 december 2020

Ameland
Inkooporganisatie Pompebled
Hanze University Of Applied Sciences Logo
TRIP Logo NL Zwart RGB
SPOT GRONINGEN Rechts Pos
Logo Tytsjerksteradiel RGB
Logo Blauw Witte Achtergrond
Logo STERTIL BW 72
Windesheim Logo ZG RGB DEF
VRF Logo Blauw
Gem Leeuwarden
Kon.Damstra Groep '20
Logo Pantone 7584 U
Lg Saxion Rgb
Flexsupport Logo (Groot)
Veenstra Fritom
St Vitus Parochiezegel
ELAN Logo Blok Ronding RGB
PCBO Logo Slogan Klein
FVM Logo
JR SH LOGO BL RGB
Liudger (1)
Logo 8KTD Transparant
Neushoorn Leeuwarden
Solidd Liggend
NP3 Info
LOGO CVO FC
Logo CBS De Opdracht
Logo SVPO RGB Algemeen
Noventa (1)