Logitech komt met all-in-one videobars voor videoconferencing

Logitech introduceerde op 17 januari 2021 nieuwe all-in-one videobars om videoconferencing simpeler, flexibeler en schaalbaarder te maken. Onder de naam Logitech Rally Bar, Rally Bar Mini en RoomMate kan simpel vergaderd worden in middelgrote en kleine ruimtes, waarbij met diensten als Microsoft Teams en Zoom kan worden gewerkt.

Deze videobars zorgen voor een up-to-date vergaderruimte dankzij perfecte videokwaliteit en heldere audio, verwerkt in een alles-in-een design. De RoomMate stelt gebruikers in staat om te werken met videoconferencing services op Logitech conference camera’s, zelfs zonder een pc of Mac. Het opzetten, managen en gebruiken van videoconferencing apparatuur wordt hierdoor aanzienlijk eenvoudiger gemaakt.

Videoconferencing is in toenemende mate een integraal onderdeel van ieder bedrijf en organisatie. Logitech’s nieuwste Rally-productlijn zet een standaard als het gaat om flexibele vergaderoplossingen. De gebruiker kan ondersteunde videoconferencing-applicaties, zoals Microsoft Teams en Zoom, native afspelen op de Rally Bar en Rally Bar Mini of via USB met iedere PC of Mac verbinden. Het is ook mogelijk om een eigen apparaat mee te brengen (BYOD, bring your own device), waardoor de gebruiker zijn laptop in kan pluggen en een video service naar keuze kan gebruiken. Logitech’s productlijn ondersteunt bovendien andere populaire video conferencing services, zoals GoTo Meeting, Pexip en RingCentral.

Scott Wharton, general manager en vice president van Logitech Video Collaboration: “We focussen ons altijd op de behoeften van onze klanten, en streven ernaar om hen hierin te voorzien met producten van hoge kwaliteit die voor een redelijke prijs worden aangeboden. Van gebruiksgemak en manageability, tot het schaalbaar maken van business. We willen onze producten beter en uitgebreider maken, terwijl we complexiteit reduceren. Het is ons doel om video te implementeren in iedere meeting room ter wereld. Om dat voor elkaar te krijgen maken wij producten die gebruiksvriendelijk zijn en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding vertegenwoordigen, iets waarvan wij geloven het te hebben bereikt met deze nieuwe lijn producten.’'

Van een tweede camera op de videobars die zijn gericht op AI en analyses van de ruimte tot nauwkeurige geluidsweergave met Rally Mic Pods: onderwijsinstellingen, bedrijven en organisaties hebben met deze producten toegang tot schaalbare oplossingen die veelzijdig en gemakkelijk te gebruiken zijn. Dankzij de volgende generatie Logitech-producten ben je er zeker van dat iedere vergaderruimte, ongeacht formaat of opzet, en iedere werknemer, inclusief degenen die op afstand inschakelen, met elkaar verbonden zijn en niets te hoeven missen.

Tomer Mekhty, vice president global IT operations bij ServiceNow:
“Ons team heeft de mogelijkheid gekregen om te werken met de Logitech Rally Bar en ik kan niet anders zeggen dan dat wij onder de indruk zijn van zijn prestaties. Van verbeterde video- en audio performance, tot razendsnelle en eenvoudige installatie: de Rally Bar is een ideale oplossing voor onze moderne, verbonden meeting rooms.”

De Rally Bar en Rally Bar Mini bevatten deze features:
  • Beeldkwaliteit met resoluties tot 4K: Krijg het gevoel dat je je gesprekspartner in levenden lijve treft dankzij de haarscherpe beeldkwaliteit van maximaal 4K. De Rally Bar is in staat om 5x optische zoom toe te passen zonder kwaliteitsverlies, die digitaal kan worden verbeterd met tot wel 15x zoom.
  • Helder gespreksgeluid: Beide video bars leveren kraakhelder geluid zonder vervorming. Ze vullen de ruimte met geluid tot in iedere hoek. De slimme microfoons pikken de stemmen van alle aanwezige personen op en focussen zich op helderheid tijdens gesprekken door de actieve spreker naar de voorgrond te halen en ongewenst achtergrondgeluid weg te fileren. 
  • Design: de Rally Bar en Rally Bar Mini hebben afgeronde hoeken voor een elegante en minimalistische look. Bij het produceren is gebruik gemaakt van gerecycled materiaal op de speakers. In de kleuren Graphite of White sluiten ze perfect aan op moderne vergaderruimtes.
  • Intelligent met ingebouwde AI: De videobars zijn uitgerust met Logitech RightSense-technologie en AI Viewfinder, een tweede camera die zich richt op Computer Vision. De camera detecteert menselijke figuren en verwerkt in real-time waar deze zich bevinden. Dankzij deze precisie van Logitech RightSense worden auto-framing en cameracontrole verbeterd, met als gevolg dat deelnemers van de meeting altijd zijn scherpgesteld.
  • Eenvoudig te managen en te monitoren: Wij installeren de systemen perfect en zorgen voor efficiënt kabelmanagement, nette afwerking en met minimale inname van ruimte. Het opzetten van het systeem duurt slechts enkele minuten en is eenvoudig te monitoren en te managen vanuit het Logitech Sync beheersysteem.

De Logitech Rally Bar is het eerste product in de nieuwe lijn dat vanaf het eind van het eerste kwartaal 2021 beschikbaar is. De Rally Bar wordt geleverd met ingebouwde ondersteuning voor Microsoft Teams Rooms op Android en Zoom Room app. De adviesprijs exclusief installatie begint al bij € 3.999,00 voor de Rally Bar en de Rally Bar Mini is al verkrijgbaar vanaf € 2.999,00.

 

Wil jij ook gemak en perfecte videokwaliteit voor jouw online vergadering?

Neem dan nu contact op met onze adviseurs. Klik onderstaande button aan en stuur nu direct een bericht. Of bel ons via 0511 – 460200

Geschreven door Martin de Jong

vrijdag 29 januari 2021

Ameland
Inkooporganisatie Pompebled
Hanze University Of Applied Sciences Logo
TRIP Logo NL Zwart RGB
SPOT GRONINGEN Rechts Pos
Logo Tytsjerksteradiel RGB
Logo Blauw Witte Achtergrond
Logo STERTIL BW 72
Windesheim Logo ZG RGB DEF
VRF Logo Blauw
Gem Leeuwarden
Kon.Damstra Groep '20
Logo Pantone 7584 U
Lg Saxion Rgb
Flexsupport Logo (Groot)
Veenstra Fritom
St Vitus Parochiezegel
ELAN Logo Blok Ronding RGB
PCBO Logo Slogan Klein
FVM Logo
JR SH LOGO BL RGB
Liudger (1)
Logo 8KTD Transparant
Neushoorn Leeuwarden
Solidd Liggend
NP3 Info
LOGO CVO FC
Logo CBS De Opdracht
Logo SVPO RGB Algemeen
Noventa (1)