Liefde op het eerste gezicht!

Wij bezoeken veel scholen in het noorden van het land. Grote scholen, kleine scholen, scholen midden in de stad en scholen op het platteland. Daar adviseren wij leerkrachten, bestuurders en ICT-ers. We installeren en onderhouden daar o.a. beamers, luidsprekers en touchscreens en geven instructie en training over de werking van de apparatuur.

Simon Batteram was één van de deelnemers tijdens onze touchscreen training op de prachtige Gearhing primair onderwijs school de Reinbôge in Bantega. Simon is een jonge leerkracht die gewend was te werken met een digibord en een beamer en nu in zijn klas een nieuw touchscreen kreeg. In aanloop naar de plaatsing liet hij hierover enthousiaste berichten horen aan zijn familie en collega’s en bekeek diverse Youtube-filmpjes over de werking.

Na de plaatsing van het touchscreen was het liefde op het eerste gezicht! Vol enthousiasme werden de vele mogelijkheden door hem uitgeprobeerd en toegepast in zijn klas. “Het is allemaal veel scherper en helderder, de gordijnen hoeven niet dicht en het werken met de pennen is veel fijner”, aldus Simon. Hij heeft zijn touchscreen tot op heden elke dag gepoetst, als was het zijn persoonlijk eigendom.

Suzanne Bouma, coördinator bedrijfsvoering OT1 van Gearhing, geeft aan dat de stichting al jaren graag met ons werkt vanwege het prima advies, onze duidelijke communicatie en snelle service. Ook als het even niet loopt zoals verwacht, ondernemen we daar snel en netjes actie op.

En Simon? Die poetst ondertussen lekker door...

 

Wil jij net als Simon ook zo enthousiast worden over de nieuwe generatie schermen?

Wij helpen je graag verder. Bel ons op 0511 – 460200 of neem contact op via de oranje contactbutton hieronder.

Geschreven door Martin de Jong

woensdag 16 december 2020

Ameland
Inkooporganisatie Pompebled
Hanze University Of Applied Sciences Logo
TRIP Logo NL Zwart RGB
SPOT GRONINGEN Rechts Pos
Logo Tytsjerksteradiel RGB
Logo Blauw Witte Achtergrond
Logo STERTIL BW 72
Windesheim Logo ZG RGB DEF
VRF Logo Blauw
Gem Leeuwarden
Kon.Damstra Groep '20
Logo Pantone 7584 U
Lg Saxion Rgb
Flexsupport Logo (Groot)
Veenstra Fritom
St Vitus Parochiezegel
ELAN Logo Blok Ronding RGB
PCBO Logo Slogan Klein
FVM Logo
JR SH LOGO BL RGB
Liudger (1)
Logo 8KTD Transparant
Neushoorn Leeuwarden
Solidd Liggend
NP3 Info
LOGO CVO FC
Logo CBS De Opdracht
Logo SVPO RGB Algemeen
Noventa (1)