Ik maak je graag bekend met Prowise Presenter

Kay werkt sinds 2019 bij PTH Groep en is adviseur en trainer voor Primair en Voortgezet onderwijs. In onderstaand artikel deelt hij zijn enthousiasme over Prowise presenter 10.

Kay: certified trainer Prowise Presenter

Ik ben erg enthousiast over Prowise Presenter 10. Het is uitgegroeid tot een geweldig stuk gereedschap voor het onderwijs waarmee jij of jouw collega’s gemakkelijk kant-en-klare lessen openen en aanpassen om te gebruiken tijdens de lessen. Bovendien kun je er altijd en overal bij om aanpassingen te doen wanneer je met laptop, tablet of telefoon toegang hebt tot het internet.

Prowise Presenter heeft standaard al een enorm ruim aanbod aan educatieve content, zoals Tools, 3D-modellen en video’s. Lessen zijn gemakkelijk interactief te maken door middel van een quiz of andere bouwstenen. En die interactiviteit heb je niet alleen met een klas. Je kunt leerlingen via ProConnect het tegen elkaar laten opnemen in een educatief spel.

Door de vele mogelijkheden in Presenter 10 kun je jouw lessen op een creatieve manier samenstellen, opslaan en delen. Dit vind ik goed aansluiten bij het lesgeven. De mogelijkheid om samen te werken in een les is een leuke aanvulling om met je collega’s lessen of thema’s voor te bereiden.Het gebruiken van 3D-modellen maakt het lesgeven nog net wat leuker, omdat het veel meer zegt dan een afbeelding, het geeft interactie en laat zien hoe iets is opgebouwd aan de binnenkant.

Kant en klare lessen

Het opzoeken van een kant-en-klare les is heel eenvoudig op my.prowise.com. Door middel van filters kun je gemakkelijk een les vinden die aansluit op de leeftijd van de leerlingen en het vak waar je een les over wilt geven. Het maken van een quiz met ProQuiz is super eenvoudig. Je kunt er gemakkelijk zelf vragen en antwoorden in zetten, afbeeldingen toevoegen en de leerlingen laten antwoorden met ABC, 123 of figuren. Bovendien is een quiz makkelijk te delen met de leerlingen.

 

Wil je meer weten?

Bij PTH Groep kiezen we al lange tijd voor de touchscreens van Prowise. Dit heeft te maken met de aandacht van Prowise voor kwaliteit, innovatie en privacy en security. Het nieuwste scherm, de Touchscreen Ten is voorzien van twee USB-C-poorten. Eén aan de voorkant van het touchscreen, één op de achterkant van het scherm.

Bel ons, dan maken we een afspraak zodat we zo snel mogelijk een demo kunnen inplannen waarbij we je het scherm en de handige Prowise Presenter software graag laten zien. Bel via 0511 – 460200 of neem contact op via de oranje button hieronder.

Geschreven door Martin de Jong

maandag 15 februari 2021

Ameland
Inkooporganisatie Pompebled
Hanze University Of Applied Sciences Logo
TRIP Logo NL Zwart RGB
SPOT GRONINGEN Rechts Pos
Logo Tytsjerksteradiel RGB
Logo Blauw Witte Achtergrond
Logo STERTIL BW 72
Windesheim Logo ZG RGB DEF
VRF Logo Blauw
Gem Leeuwarden
Kon.Damstra Groep '20
Logo Pantone 7584 U
Lg Saxion Rgb
Flexsupport Logo (Groot)
Veenstra Fritom
St Vitus Parochiezegel
ELAN Logo Blok Ronding RGB
PCBO Logo Slogan Klein
FVM Logo
JR SH LOGO BL RGB
Liudger (1)
Logo 8KTD Transparant
Neushoorn Leeuwarden
Solidd Liggend
NP3 Info
LOGO CVO FC
Logo CBS De Opdracht
Logo SVPO RGB Algemeen
Noventa (1)