Hoe lang gaat mijn touchscreen mee?

Voordat een nieuw touchscreen in een klaslokaal staat, heeft het al heel wat kilometers afgelegd: van de productielocatie naar de magazijnen van de fabrikant, naar onze loods in Kollumerzwaag, naar een klaslokaal ergens in Nederland. En dan heb je als onderwijsprofessional opeens toegang tot een haarscherp en kraakhelder beeld, perfecte geluidskwaliteit en prachtige en handige functionaliteiten die het lesgeven eenvoudiger en leuker maken.

De door ons geleverde Prowise touchscreens hebben door de 100% kwaliteitsinspectie het laagste uitvalpercentage in de markt en hebben een fabrieksgarantie van vijf jaar. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat ze na die vijf jaar niet meer werken. De technische levensduur kan, beïnvloed door factoren zoals gebruiksintensiteit, onderhoud en goed beheer, langer zijn.

Verzekerd van support, onderhoud en updates

Met de keuze voor een Prowise touchscreen bij PTH Groep heb je niet alleen vijf jaar fabrieksgarantie. Je bent er ook nog eens van verzekerd dat wij de garantie namens de fabrikant voor je uitvoeren. Daarvoor hebben we originele onderdelen van de Nederlandse fabrikant op voorraad en kunnen we onder garantie jouw touchscreen repareren. Zo ben je altijd verzekerd van snelle reactietijden en herstel, met behoud van de volledige garantie. Bovendien krijg je ook nog eens vijf jaar lang kosteloze updates van het besturingssysteem, beveiligingsupdates, applicaties en firmware. En als er in de tussentijd toch eens iets misgaat, ben je met ons servicecontract verzekerd van perfecte support. Bovendien zorgen wij er voor dat wanneer we een scherm meenemen er tijdelijk een vervangend scherm komt, zodat je les altijd door kan gaan.

Technologische ontwikkelingen

Het is wel goed om te weten dat de technologische levensduur van je touchscreen na die vijf jaar wel tegen het einde kan aanlopen. Dan kan het voorkomen dat het scherm niet meer alle functionaliteiten en apps aankan, simpelweg omdat de techniek in die vijf jaar ook continu doorontwikkeld wordt. En ook de interne PC heeft niet het eeuwige leven. De fabrieksgarantie is ook vijf jaar, en net als bij een touchscreen gaan de technologische ontwikkelingen zo snel dat deze de techniek van de PC inhalen. Je herkent dit misschien van je telefoon of tablet. Besturingssystemen en nieuwe en ge-update apps en programma’s worden groter en bieden steeds meer mogelijkheden. Tegelijkertijd vragen ze steeds meer van de techniek, waardoor je telefoon of tablet trager wordt of bepaalde apps niet meer volledig werken.

Een abonnement voor je klaslokaal: AV-as-a-Service

Wil je helemaal niet over dit soort zaken na hoeven te denken, dan kun je kiezen voor onze AV-as-a-Service oplossing. Het touchscreen, de installatie, support & onderhoud, updates en vervangingen zijn allemaal inbegrepen in een abonnement. Bovendien weet je vooraf precies waar je aan toe bent en krijg je met een vast en overzichtelijk abonnementsbedrag geen verrassingen achteraf. Op deze manier nemen wij je alle zorgen uit handen, je bent verzekerd van goed werkende apparatuur en hebt geen omkijken naar onderhoud, beheer en vervangingen. Kun je in die tijd mooi een film kijken op je touchscreen…

Wil je meer weten over de voordelen van een abonnement voor jouw audiovisuele middelen?

Laat het ons dan weten en klik op de contactbutton. Of maak direct een afspraak en bel via 0511-460200 om een afspraak te maken met één van onze enthousiaste adviseurs.

Geschreven door Martin de Jong

maandag 1 februari 2021

Ameland
Inkooporganisatie Pompebled
Hanze University Of Applied Sciences Logo
TRIP Logo NL Zwart RGB
SPOT GRONINGEN Rechts Pos
Logo Tytsjerksteradiel RGB
Logo Blauw Witte Achtergrond
Logo STERTIL BW 72
Windesheim Logo ZG RGB DEF
VRF Logo Blauw
Gem Leeuwarden
Kon.Damstra Groep '20
Logo Pantone 7584 U
Lg Saxion Rgb
Flexsupport Logo (Groot)
Veenstra Fritom
St Vitus Parochiezegel
ELAN Logo Blok Ronding RGB
PCBO Logo Slogan Klein
FVM Logo
JR SH LOGO BL RGB
Liudger (1)
Logo 8KTD Transparant
Neushoorn Leeuwarden
Solidd Liggend
NP3 Info
LOGO CVO FC
Logo CBS De Opdracht
Logo SVPO RGB Algemeen
Noventa (1)