Audiovisuele oplossingen voor Hogeschool Windesheim

Een Inleiding tot Hogeschool Windesheim

Als een vooraanstaande hogeschool met campussen in Almere en Zwolle, biedt Hogeschool Windesheim een uitgebreid scala aan opleidingen en trainingen van hoog niveau. Met meer dan 27.000 studenten en ruim 2.800 medewerkers staat Windesheim bekend om haar toewijding aan kwalitatief hoogstaand onderwijs en onderzoek. Als gewaardeerde partner van bedrijven en instellingen in de regio, streeft Windesheim ernaar om voortdurend te innoveren en te verbeteren.

Het Optimaliseren van Ruimte X1.80: Een Uitdaging voor Hogeschool Windesheim

Windesheim stond voor de uitdaging om een permanente audio-installatie te installeren in ruimte X1.80 op de campus. Voorheen moest het AV-team telkens audiovisuele apparatuur opbouwen en afbreken, wat niet alleen tijdrovend was maar ook de consistentie van de geluidskwaliteit beïnvloedde. De evenementen die hier plaats vinden variëren van een toespraak met twee microfoons tot grote bijeenkomsten waar spraak, muziek, belichting, beeldregistratie en live streaming onderdeel van zijn. Omdat deze bijeenkomsten meerdere keren per week plaatsvinden ontstond de behoefte aan een oplossing die duurzaam, schaalbaar en efficiënt zou zijn, en die zou bijdragen aan een optimale ervaring voor zowel studenten als medewerkers van Windesheim.

Het Partnerschap met PTH Groep: Maatwerk en Kwaliteit

Windesheim koos natuurlijk voor PTH Groep als langdurige samenwerkingspartner. Met een bewezen staat van dienst op het gebied van maatwerk en kwaliteit, begreep PTH Groep de specifieke behoeften van Windesheim en was in staat om een oplossing te bieden die perfect aansloot bij hun specifieke vereisten. Hierbij wordt een wisselende grootte aan publiek binnen een gekaderd deel van de verder open ruimte bediend. De rust op de trap en aangrenzende ruimtes wordt niet verstoord en er kan eenvoudig opgeschaald worden om volledig verzorgde evenementen en bijeenkomsten van alle audiovisuele behoeften te voorzien.

PTH Groep heeft laten zien dat ze goed meedenken met de vragen van de gebruikers. Dat is echt een meerwaarde!
Charles Rossingh
Audiovisueel Adviseur & Coördinator, Hogeschool Windesheim

De Voordelen voor Hogeschool Windesheim:

  • Efficiëntie: De installatie van een permanente audio-oplossing bespaart Windesheim tijd en middelen die voorheen werden besteed aan het opzetten en afbreken van tijdelijke apparatuur voor evenementen in ruimte X1.80.
  • Consistentie: Met de nieuwe installatie kan Windesheim een consistente geluidskwaliteit handhaven voor alle evenementen en bijeenkomsten in ruimte X1.80, waardoor een professionele en aangename ervaring gegarandeerd is voor zowel studenten als medewerkers.
  • Flexibiliteit: PTH Groep ontwierp een oplossing die niet alleen voldoet aan de huidige behoeften van Windesheim, maar ook flexibel genoeg is om aan toekomstige vereisten te voldoen, waardoor de hogeschool kan blijven innoveren en groeien.

Het Proces van Samenwerking: Soepel en Efficiënt

Windesheim en PTH Groep werkten vlot en efficiënt samen gedurende het hele proces. Onze deskundige adviseurs werkten nauw samen met het AV-team van Windesheim om een oplossing te ontwerpen die niet alleen voldoen aan de huidige behoeften, maar ook flexibel genoeg zijn om toekomstige uitdagingen aan te gaan. Door middel van actief luisteren, meedenken en aanvullend advies geven, zorgden we ervoor dat alle vragen werden beantwoord en dat de wensen van Windesheim volledig werden ingevuld. 

Het Resultaat: Tevredenheid en Vertrouwen

Het partnerschap tussen Windesheim en PTH Groep leidde tot een succesvolle implementatie van een audio-oplossing die volledig aan de verwachtingen van Windesheim voldeed. Het AV-team van Windesheim is onder de indruk van de kwaliteit van het geleverde werk en de professionele aanpak van PTH Groep. Dit heeft geleid tot een sterke band van vertrouwen en tevredenheid tussen beide partijen. 

Conclusie: Een Succesvol Partnerschap

Het succesverhaal van Hogeschool Windesheim en PTH Groep is een voorbeeld van een geslaagd partnerschap dat gebaseerd is op professionaliteit, kwaliteit en klantgerichtheid. Met een rapportcijfer van 9 bevestigt Windesheim hun tevredenheid over de dienstverlening van PTH Groep. Als leverancier van maatwerk en kwaliteit blijven wij ons natuurlijk inzetten om de verwachtingen van al onze klanten te overtreffen en waardevolle oplossingen te bieden die bijdragen aan hun succes.

 

Wil jij die samenwerking ook ervaren? We spreken graag met je af, neem direct via onderstaand formulier contact op met de experts van PTH Groep.

Deze site is beveiligd met reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Geschreven door Martin de Jong

dinsdag 19 maart 2024

Gemeente Ameland
Hanze University Of Applied Sciences - Groningen
Gemeente Leeuwarden
TRIP advocaten en notarissen
Hogeschool Windesheim - Zwolle en Almere
Fries Museum Leeuwarden
Veiligheidsregio Fryslan, Friesland
Veenstra Fritom transport en wegvervoer
Flexsupport ondersteuning voor uitzendbureaus en personeelsdiensten
SPOT Groningen, Stadsschouwburg en Oosterpoort - cultuur, theater en media
Gemeente *KTD, Achtkarspelen en Tytjerksteradiel - Friesland
Hogeschool Saxion
Stertil, heavy duty hefbruggen en laad- en losoplossingen
Fries Verzetsmuseum, Leeuwarden, Friesland
Inkooporganisatie Pompebled onderwijs
JR Shipping specialist in investeringen in scheepvaart
NP3 Galerie en museum voor onderzoekende en experimenterende hedendaagse kunst
Solidd Steel Structures expert in dynamisch belaste, beweegbare en duurzame staalconstructies
Keramiek museum Princessehof, Leeuwarden, Friesland
St Vitus Parochiezegel, kerk
ELAN onderwijsgroep, educatie
PCBO Dantumadeel, Protestants Christelijk Basis Onderwijs
CSG Liudger scholengemeenschap voor voortgezet onderwijs
Neushoorn Leeuwarden, poppodium
CVO Zuid West Friesland, voortgezet en praktijk onderwijs
CBS De Opdracht, Christelijke basis school
SVPO - School voor Persoonlijk Onderwijs
Noventa, scholen voor Christelijk Primair Onderwijs