Hanzehogeschool en PTH Groep gaan samenwerken.

De gunning na de aanbesteding audiovisuele middelen en de ondertekening van het contract waren mijlpalen in het succesvolle partnership tussen Hanzehogeschool Groningen en PTH Groep. Als betrouwbare partner zal PTH Groep de komende jaren studenten en medewerkers voorzien van hoogwaardige audiovisuele middelen. 

Een vruchtbaar aanbestedingstraject

Na een intensief traject waarin de inschrijvingen werden beoordeeld, is PTH Groep als winnaar uit de bus gekomen. Het aanbestedingstraject via de Best Value methodiek was uitdagend. Dankzij onze expertise en kwaliteit hebben we ons kunnen onderscheiden. De kers op de taart was de beoordeling van het interview met het cijfer 10. Daarin gaf ons team blijk van inzicht in de wensen en verwachtingen van de opdrachtgever, had het helder voor ogen hoe onze inschrijving in elkaar zit en was het duidelijk dat we als team samenwerken met de opdrachtgever om de doelstellingen van de aanbesteding te behalen.

Uitstekende audiovisuele faciliteiten voor Hanzehogeschool

De Hanzehogeschool Groningen kan opnieuw rekenen op een langdurig partnerschap met PTH Groep. Samen zorgen we ervoor dat studenten en medewerkers kunnen profiteren van de best passende moderne audiovisuele middelen. Juist de samenwerking tussen het AV Media-team van de Hanzehogeschool en het team van PTH Groep zorgt voor een continue dialoog. Daardoor sluiten de middelen aan op zowel de eisen in de aanbesteding als de wensen en verwachtingen van de gebruikers in de praktijk van alle dag.

“Zowel de mensen van ons AV media-team als de PTH Groep hebben een enorme expertise en een duidelijke visie op de doorontwikkeling van de AV-diensten binnen de Hanzehogeschool. Gezamenlijk zorgen zij ervoor dat deze visie verder wordt ontwikkeld en gerealiseerd.”
Gerard Jansen
Contractmanager Hanzehogeschool
Partnerschap gebaseerd op vertrouwen en expertise

Het partnership is gebaseerd op wederzijds vertrouwen en expertise. De Hanzehogeschool kan erop vertrouwen dat PTH Groep de best passende audiovisuele oplossingen zal leveren. PTH Groep kan rekenen op de jarenlange ervaring en expertise van de Hanzehogeschool op het gebied van de toepassing van audiovisuele middelen binnen het onderwijs. “Dat dit een succesvolle samenwerking zal zijn, is voor ons geen vraag maar een vertrouwen op basis van eerdere ervaringen en prestaties”.

Een betrouwbare partner voor Hanzehogeschool

Als PTH Groep zijn we blij in het in ons gestelde vertrouwen en zorgen we ervoor dat Hanzehogeschool Groningen de beste audiovisuele dienstverlening tot haar beschikking heeft.

 Contractmanager Gerard Jansen van de Hanzehogeschool verwoordt het als volgt: “Zowel de mensen van ons AV media-team als de PTH Groep hebben een enorme expertise en een duidelijke visie op de doorontwikkeling van de AV-diensten binnen de Hanzehogeschool. Gezamenlijk zorgen zij ervoor dat deze visie verder wordt ontwikkeld en gerealiseerd.”

Geschreven door Martin de Jong

donderdag 2 november 2023

Ameland
Inkooporganisatie Pompebled
Hanze University Of Applied Sciences Logo
TRIP Logo NL Zwart RGB
SPOT GRONINGEN Rechts Pos
Logo Tytsjerksteradiel RGB
Logo Blauw Witte Achtergrond
Logo STERTIL BW 72
Windesheim Logo ZG RGB DEF
VRF Logo Blauw
Gem Leeuwarden
Kon.Damstra Groep '20
Logo Pantone 7584 U
Lg Saxion Rgb
Flexsupport Logo (Groot)
Veenstra Fritom
St Vitus Parochiezegel
ELAN Logo Blok Ronding RGB
PCBO Logo Slogan Klein
FVM Logo
JR SH LOGO BL RGB
Liudger (1)
Logo 8KTD Transparant
Neushoorn Leeuwarden
Solidd Liggend
NP3 Info
LOGO CVO FC
Logo CBS De Opdracht
Logo SVPO RGB Algemeen
Noventa (1)