De kracht van partnerschap: Hanze en PTH Groep

Gastblog
Als contractmanager bij de Hanzehogeschool Groningen, waarvan onlangs de naam is gewijzigd naar Hanze, werk ik samen met PTH Groep en ons AV-media team aan een optimale audiovisuele dienstverlening. Onze band met PTH Groep is een partnership, gebaseerd op gedeelde doelen, vakmanschap en een diepgaand begrip van elkaars behoeften. Graag geef ik een inkijkje in onze samenwerking en laat je ontdekken hoe onze relatie heeft bijgedragen aan het versterken van onze doelstellingen en onze gemeenschappelijke visie op duurzaamheid en technologische vooruitgang.

Een Diepgaand Partnerschap: Hanze en PTH Groep

Bij de Hanze geloven we in meer dan alleen zakelijke samenwerkingen. Voor ons is het van essentieel belang om partners te vinden die onze visie delen en zich inzetten voor het leveren van uitmuntendheid. Dat is precies wat we hebben gevonden in onze samenwerking met PTH Groep. Vanaf het allereerste begin, inmiddels zo'n 12 jaar geleden, sprak hun begrip van onze doelen en hun vakmanschap uit elk aspect van hun dienstverlening. Het was niet alleen een kwestie van het leveren van producten; het ging om het creëren van een echt partnerschap gebaseerd op wederzijds begrip en samenwerking.

Een Inspirerende Reis: ISE en Barcelona

Een van de recente hoogtepunten van onze samenwerking is onze gezamenlijke reis naar de ISE, de grootste audiovisuele beurs van Europa, in Barcelona. Tijdens deze reis kregen we niet alleen de kans om de nieuwste innovaties en oplossingen te bekijken, maar nog belangrijker, we kregen de kans om elkaar beter te leren kennen. Door samen tijd door te brengen, niet alleen praten over zaken, maar ook over onze gedeelde waarden en passies, ontwikkelden we een dieper begrip en respect voor elkaar. Deze ervaring versterkte niet alleen onze zakelijke relatie, maar ook onze band als individuen en als organisaties.

Bij de Hanze geloven we in meer dan alleen zakelijke samenwerkingen. Daarom zijn we erg blij met onze samenwerking met PTH Groep. Onze relatie is uitgegroeid tot een diepgaand partnerschap gebaseerd op wederzijds begrip, respect en gedeelde waarden.
Gerard Jansen
Contractmanager, Hanze

Duurzaamheid en Technologische Vooruitgang: Onze Gezamenlijke Doelen

Een van de kernaspecten van onze samenwerking is het gedeelde streven naar duurzaamheid en technologische vooruitgang. Als Hanze hechten we veel waarde aan het minimaliseren van onze ecologische voetafdruk en het bevorderen van product lifecycle management. Waarbij we dan ook direct de lifecycle kosten zo laag mogelijk willen houden. Daarnaast is ook de ontwikkeling van technologie en daaraan verbonden informatiebeveiliging van cruciaal belang voor ons. In PTH Groep hebben we een partner gevonden die niet alleen onze visie deelt, maar ons ook effectief adviseert en ondersteunt bij het vinden van de juiste balans tussen duurzaamheid, maatschappelijk verantwoord ondernemen, bewezen technologie en innovatie en de daarbij behorende kosten.

Onze Toewijding aan Onderwijs en Onderzoek: Een Gedeelde Missie

Als Hanze zijn we toegewijd aan het leveren van hoogwaardig onderwijs en het bevorderen van onderzoek op gebieden die ertoe doen. Onze samenwerking met PTH Groep draagt bij aan deze missie door ervoor te zorgen dat onze audiovisuele mogelijkheden passend zijn bij de het doel waarvoor ze worden gebruikt. Dat varieert van opstellingen om hybride onderwijs te kunnen geven, vergaderopstellingen die het mogelijk maken om zowel fysiek als online te overleggen tot state-of-the-art oplossingen voor specifieke skillslabs binnen het onderwijs en onderzoek.  Door deze samenwerking kunnen we niet alleen onze studenten en medewerkers de best mogelijke ervaring bieden, maar ook onze bijdrage leveren aan de Sustainable Development Goals (SDG's) die we als Hanze hebben omarmd.

Conclusie: Een Partnerschap dat Verder Gaat dan een Zakelijke Relatie

Bij de Hanze zijn we erg blij met onze samenwerking met PTH Groep. Wat begon als een zakelijke relatie is uitgegroeid tot een diepgaand partnerschap gebaseerd op wederzijds begrip, respect en gedeelde waarden. Samen hebben we niet alleen onze audiovisuele mogelijkheden versterkt, maar hebben we ook een bijdrage geleverd aan onze gemeenschappelijke doelen op het gebied van onderwijs en onderzoek, duurzaamheid en technologische vooruitgang.

 

 


Gastblog
Deze gastblog is geschreven door Gerard Jansen, Contractmanager, Hanze

 

Wil je ook samenwerken als partners?

Neem dan direct contact met ons op via onderstaand formulier.

Deze site is beveiligd met reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Geschreven door Martin de Jong

woensdag 17 april 2024

Gemeente Ameland
Hanze University Of Applied Sciences - Groningen
Gemeente Leeuwarden
TRIP advocaten en notarissen
Hogeschool Windesheim - Zwolle en Almere
Fries Museum Leeuwarden
Veiligheidsregio Fryslan, Friesland
Veenstra Fritom transport en wegvervoer
Flexsupport ondersteuning voor uitzendbureaus en personeelsdiensten
SPOT Groningen, Stadsschouwburg en Oosterpoort - cultuur, theater en media
Gemeente *KTD, Achtkarspelen en Tytjerksteradiel - Friesland
Hogeschool Saxion
Stertil, heavy duty hefbruggen en laad- en losoplossingen
Fries Verzetsmuseum, Leeuwarden, Friesland
Inkooporganisatie Pompebled onderwijs
JR Shipping specialist in investeringen in scheepvaart
NP3 Galerie en museum voor onderzoekende en experimenterende hedendaagse kunst
Solidd Steel Structures expert in dynamisch belaste, beweegbare en duurzame staalconstructies
Keramiek museum Princessehof, Leeuwarden, Friesland
St Vitus Parochiezegel, kerk
ELAN onderwijsgroep, educatie
PCBO Dantumadeel, Protestants Christelijk Basis Onderwijs
CSG Liudger scholengemeenschap voor voortgezet onderwijs
Neushoorn Leeuwarden, poppodium
CVO Zuid West Friesland, voortgezet en praktijk onderwijs
CBS De Opdracht, Christelijke basis school
SVPO - School voor Persoonlijk Onderwijs
Noventa, scholen voor Christelijk Primair Onderwijs