4 tips voor een goede start na de vakantie

Na de vakantie wil je goed beginnen. Scholen, bedrijven en winkels zijn vaak langer gesloten dan normaal. Het is dan ook niet ongebruikelijk als de audiovisuele middelen ook langere tijd ongebruikt blijven. Hoe zorg je ervoor dat je na een vakantie snel weer aan de slag kunt met je installatie? Hieronder geven we je vier tips om de periode na een vakantie goed te beginnen.

 

1. Reinig je touchscreen

Voor een frisse start is het fijn als je touchscreen vrij is van stof en vingerafdrukken. Gebruik een schone, droge microvezeldoek om stof te verwijderen. Als je een reinigingsmiddel wilt gebruiken, gebruik dan een niet-agressieve, met een pH-waarde van tussen de 7 en 9. De ph-waarde mag in ieder geval niet boven de 9 uitkomen! Ook kun je hiervoor de reinigingskit van Prowise gebruiken, die speciaal is ontwikkeld voor het schoonmaken van touchscreens. 

2. Controleer de kabels

Na de grote schoonmaak kan het zijn dat sommige kabels zijn losgeraakt. Controleer of de kabels nog op hun plek zitten, en bevestig ze opnieuw indien nodig. Vaak zijn handleidingen voor de juiste bevestiging van kabels op het internet te vinden.

3. Controleer of de gegevens nog actueel zijn

Zijn de benodigde accounts nog actief en kan iedereen nog inloggen? Zijn de groepsnamen gewijzigd?
En in het geval van een kantoor of winkel; zijn de namen van de vergaderruimtes gewijzigd of is er nieuwe content nodig voor de narrowcasting? Gebruik de digitale omgeving van jouw touchscreen, room booking of narrowcasting software om de informatie bij te werken.

4. Peil of de kennis up to date is

Gebruikt jouw organisatie de audiovisuele installatie nog niet zo lang? Of zijn er sinds kort nieuwe werknemers of collega's bijgekomen?

Wellicht kunnen jullie dan een opfriscursus gebruiken. Voor cursussen en training waarbij je leert optimaal gebruik te maken van je touchscreen of bijvoorbeeld je TDM-licentie, kun je bij ons terecht. Gebruik de oranje contactbutton hieronder, of bel ons op 0511 – 460200.

Veel succes!

We hopen dat je met deze tips uit de voeten kunt en zo een frisse, goede start kunt maken. Mocht je toch ergens tegen aanlopen, dan staan we natuurlijk altijd voor je klaar. Gebruik het formulier hieronder, of bel ons op 0511 – 460200.

Deze site is beveiligd met reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Geschreven door Merel Dijkstra

maandag 22 augustus 2022

Ameland
Inkooporganisatie Pompebled
Hanze University Of Applied Sciences Logo
TRIP Logo NL Zwart RGB
SPOT GRONINGEN Rechts Pos
Logo Tytsjerksteradiel RGB
Logo Blauw Witte Achtergrond
Logo STERTIL BW 72
Windesheim Logo ZG RGB DEF
VRF Logo Blauw
Gem Leeuwarden
Kon.Damstra Groep '20
Logo Pantone 7584 U
Lg Saxion Rgb
Flexsupport Logo (Groot)
Veenstra Fritom
St Vitus Parochiezegel
ELAN Logo Blok Ronding RGB
PCBO Logo Slogan Klein
FVM Logo
JR SH LOGO BL RGB
Liudger (1)
Logo 8KTD Transparant
Neushoorn Leeuwarden
Solidd Liggend
NP3 Info
LOGO CVO FC
Logo CBS De Opdracht
Logo SVPO RGB Algemeen
Noventa (1)