19mei

Bezoekersstromen reguleren

Geplaatst op 19 mei 2020

Sinds de 1,5 meter norm en de beperking van het aantal personen per vierkante meter hebben veel winkels en publieke locaties de grootste moeite om bezoekers stromen in goede banen te leiden.

PTH Groep biedt een eenvoudige, praktische en complete oplossing voor het tellen van personen. Door gebruik te maken van een Bosch IP-camera en een applicatie die geïnstalleerd wordt op signage schermen van Philips wordt een systeem gemaakt die de klanten een stopbord toont met tekst dat de klanten even moeten wachten of groene pijl toont om aan te geven dat klanten veilig binnen kunnen gaan.

PTH Peoplecounter

Alle Bosch IP-camera’s met EVA (Essential Video Analytics) of IVA (Intelligent Video Analytics) en personentelling kunnen hun informatie rechtstreeks over IP naar één of meerdere displays sturen (maximaal 80 camera’s, maximaal 20 displays in één systeem). Camera’s kunnen geconfigureerd worden voor het tellen van binnenkomende én uitgaande personen of voor één richting. De counting-informatie van één of meerdere camera’s wordt verwerkt in het display en getoond op het scherm. Hiermee worden er dus geen beelden verstuurd en opgeslagen en is de oplossing 100% privacy proof.

Door de verschillende schermseries is er ook variatie in de boodschap mogelijk. De 3050Q-reeks toont de entree en stop informatie over het volledige scherm. De 4051D-reeks kan hiernaast het scherm in twee delen; op één helft wordt de verwerkte counting-informatie getoond en op de andere helft kunnen commerciële of informatieve boodschappen worden getoond.

De 3050Q reeks is beschikbaar in 50″, 55″, 65″, 75″ en 86″ en de 4051D-reeks is beschikbaar in 32″, 43″, 49″ en 55″. Dit is dé kant-en-klare oplossing waarbij geen extra servers, PC’s of recorders nodig zijn. De camera’s communiceren rechtstreeks over IP met één of meerdere displays. Deze oplossing is niet alleen geschikt voor winkels met één in/uitgang, maar kan ook ingezet worden in grotere gemeentehuizen, kantoren, winkels en publieke omgevingen met meerdere in- en uitgangen.

Neem voor meer informatie contact met ons op via: 0511 - 460 200 of via het contactformulier op deze website.

Vergadersystemen  Katheders  Digitale schoolborden  Social Media Wall  Showverlichting  Professionele audiosystemen  Narrowcasting  Touchscreens  Beamers  Videoconferencing  CCTV 

  • Harm Smidswei 9
  • 9298 RE Kollumerzwaag
  • T0511 - 460 200
  • F0511 - 449 536
  • info@pthgroep.nl