Technische realisatie Mobiele Commando Unit

Wat een prachtig project hebben wij mogen uitvoeren in opdracht van Veiligheidsregio IJsselland. Wij hebben mogen meedenken in het technisch ontwerp en de praktische indeling van het besturingssysteem, de cameratechniek, communicatie- en presentatiemiddelen van de nieuwe MCU (Mobiele Commando Unit) van de Veiligheidsregio IJsselland. Aansluitend mochten we ook de complete uitvoering inclusief de inbouw en de instructie over het gebruik verzorgen.

Aansluitend is de Mobiele Commando Unit daarna nog twee dagen bij ons geweest voor aanvullende voorzieningen en modificaties op verzoek van de enthousiaste gebruikers.

Bedankt!

Veiligheidsregio IJsselland ontzettend bedankt voor jullie vertrouwen in zowel de advies- en ontwerpfase als in de technische uitvoering. Wij vonden het een voorrecht dat wij mochten participeren in dit unieke project!

 

"PTH Groep; jullie bedankt! Van brainstormen over de eerste concepten, tot "the finishing touch": de door jullie aangebrachte voorzieningen sluiten naadloos aan bij wat ons Commando Plaats Incident nodig heeft."
Richard Kamphuis
Hoofd Veiligheidsbureau & CIO Veiligheidsregio IJsselland

Wil je meer weten over camera-observatie, toezicht en beveiliging?

Onze gecertificeerde experts staan graag voor je klaar. Een verkennend gesprek is altijd mogelijk en verplicht je tot niets. Wij helpen je graag verder. Bel ons op 0511 – 460200 of neem contact op via de oranje contactbutton hieronder.

Ameland
Inkooporganisatie Pompebled
Hanze University Of Applied Sciences Logo
TRIP Logo NL Zwart RGB
SPOT GRONINGEN Rechts Pos
Logo Tytsjerksteradiel RGB
Logo Blauw Witte Achtergrond
Logo STERTIL BW 72
Windesheim Logo ZG RGB DEF
VRF Logo Blauw
Gem Leeuwarden
Kon.Damstra Groep '20
Logo Pantone 7584 U
Lg Saxion Rgb
Flexsupport Logo (Groot)
Veenstra Fritom
St Vitus Parochiezegel
ELAN Logo Blok Ronding RGB
PCBO Logo Slogan Klein
FVM Logo
JR SH LOGO BL RGB
Liudger (1)
Logo 8KTD Transparant
Neushoorn Leeuwarden
Solidd Liggend
NP3 Info
LOGO CVO FC
Logo CBS De Opdracht
Logo SVPO RGB Algemeen
Noventa (1)